Sexet scanner-reklame afvist i fly

Det amerikanske flyselskab Southwest Airlines afviser fræk bikini-reklame fra dyreværnsorganisation.

Denne reklame var for meget for flyselskabet, Southwest Airlines, der afviste at vise kampagnen under flyvningen. SE REKLAMEN HERUNDER! Foto: www.peta.org Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Southwest Airlines er normalt ikke sådan at hyle ud af den og flyselskabet er med på lidt af hver - senest gik billeder af et helt fly udsmykket med en bikini-pige verden rundt. Men den aktuelle kampagne går ikke, siger flyselskabet fra USA.

Læs også: Scannere kan give hudkræft

Det er dyreværnsorganisationen PETA - People for the Ethical Treatment of Animals - der har lavet kampagnen, som passagerer skulle se under flyvninger med Southwest Airlines. Organisationen er kendt for at gå lige til stregen, når det gælder om at gøre opmærksom på dyrevelfærd.

I al sin enkelthed var budskabet, at en vegetarisk diæt var det perfekte før en flyvning.

Det ville give den rejsende en meget mere sexet krop og holde passagererne fra en fed burger inden flyvningen. Og dermed gøre opholdet i nøgen-scanneren mere behageligt.

Til at understøtte budskabet blev der i kampagnen vist en bikiniklædt og slank kvinde i en scanner. Men det var alligevel for meget for flyselskabet, der afviste at vise kampagnen under flyvningen.

Stripper passagerer for beklædningsgenstande
Tidligere har CNN Airport Network afvist at vise en kampagne fra samme organisation.

I den spillede barmfagre Pamela Anderson en letpåklædt sikkerhedsbetjent, som stripper passagerer for beklædningsgenstande i læder og pels.

Det er ikke kun inden for lufthavne og flyselskaber, at organisationen PETA fører sine kampagner.

Rejseliv.dk har fundet en stribe af de kontroversielle kampagner, som vi kan møde rundt om i verden - klik på billederne længere oppe.

Se også: 10 gakkede reklamer for flyselskaber