Sex i luften fik F16-fly på vingerne

Et langt toiletophold fik kabinepersonalet på amerikansk fly til at rapportere et muligt sikkerhedsproblem, og et F16-kampfly blev sendt i luften.

Foto: Colourbox.com

Et meget langt toilet-ophold på et amerikansk rutefly mellem Denver og Detroit i USA førte søndag - på 10-årsdagen for terrorangrebet på World Trade Center - til at myndighederne sendte et F16-kampfly på vingerne for at eskortere flyet til landing.

Læs også: Flyrejsen er et top score-sted

Efter landingen blev et par tilbageholdt og udspurgt af politiet, rapporterer ABC News. Men grunden til det lange ophold på toilettet var ikke forsøg på terror, men derimod noget mere ufarligt: Parret forsøgte at blive medlem af The Mile High Club - klubben for folk, der har haft sex i 10 kilometers højde. Parret blev senere løsladt.

Se også: Fremtidens hotelværelser vil tilbyde virtuel sex

Reagerer altid på mulige sikkerhedsproblemer
Også på et American Airlines-fly fra Los Angeles til New York fattede kabinepersonalet mistanke til tre passagerer, som gentagne gange besøgte toilettet. Også her blev et F16-fly sendt på vingerne for at følge flyet til landingen i New York, men passagererne blev hurtigt renset for mistanke.

Myndighederne mener ikke, at man har overreageret. En talsmand for Kennedy-lufthavnen fastslår, at uanset årsagen til et opkald om et muligt sikkerhedsproblem, vil man altid reagere på samme måde - uanset om det er 11. september eller ej.

Se også: Lovlig sex i luften