Sex and the City hotspots

Sex and the City 2 har premiere 3. juni. Se her hvor du skal rejse hen, hvis du vil følge i fodsporene på Carrie og co.

I "Sex and the City 2" rejser Carrie og co. til Abu Dhabi, men lægger ikke den glamourøse livsstil fra sig. Fold sammen
Læs mere
Foto: Foto fra filmen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

 Den anden og længe ventede film om de fire New Yorker piger, "Sex and the City 2", rammer biograferne 3. juni. Filmen foregår ligesom dens forgænger, "Sex and the City - the movie" ikke kun på Manhattan, men bringer også Carrie, Samantha, Miranda og Charlotte til lokationer rundt omkring i verden.

Se her, hvor du skal rejse hen, hvis du vil på SATC-sightseeing.

New York

En af grundstenene i opfindelsen Sex and the City er the City, byen, underforstået New York. Og man kommer ikke udenom en tur til the big Apple, hvis man er ægte fan.

Se også: 7 ting til kvinder på storby-ferie

Se bygningen, hvor Carrie og Big køber en penthouse-lejlighed - lige overfor Metropolitan Museum of Art. Oplev New York Public Library, hvor de planlægger brylluppet, der som bekendt aflyses. Og shop ligesom de fire kvinder amok i det chikke Meatpacking District.
 
Abu Dhabi

Carrie og veninderne rejser i SATC 2 til den arabiske emirat Abu Dhabi ved den persiske golf. Ikke overraskende bruger de fire fashionistas tiden på shopping i bazaren, på forkælelse på luksushotel og på at opleve ørkenen fra ryggen af en kamel. Blandt andet. For det er også her, Carrie løber ind i sin tidligere store flamme - Aidan - på en markedsplads.

Se også: Ferrari forlystelsespark åbner i Abu Dhabi
Som SATC-turist kan man besøge det iranske marked, lægge vejen forbi den vegetariske del af Abela markedet eller tage på tur i osteafdelingen i Jones the Grocer og forsøge at forestille sig, at man i disse eksotiske omgivelser - ligesom Carrie - pludselig står ansigt til uforskammet flot ansigt med en gammel kærlighed.

Marokko

Myndighederne i Abu Dhabi var ikke helt klar til de fire New Yorker kvinders forhold til sex, så Abu Dhabi scenerne er i virkeligheden optaget i Marrakech i Marokko

Se også: Marokkos magiske huler

Pigerne bor i filmen på det luksuriøse paladslignende Amanjena hotel, og markedspladsen, der agerer lokation for scenen, hvor Carrie støder ind i Aidan, er Marrakech Medina, som er små snoede markedsgader blandt gamle bygninger og stedet at købe tæpper - sådan som Aidan gør i filmen.

Vil man følge efter Carrie ud i ørkenen, skal man til et område i det vestlige Sahara ved navn Erg Chebbi syd for byen Erfoud, hvor filmens sandfyldte scener er optaget.

Malibu, Californien

I første omgang af SATC på det store lærred rejser kvinderne til Mexico, efter Mr. Big har brændt Carrie af ved alteret. Filmholdet har imidlertid ikke været længere væk end Malibu i Californien. Kør ad Pacific Highway forbi hotellet, den knuste bride-to-be og hendes tre veninder bor på, og som slet ikke er et hotel, men et privat hus, eller gå en tur ad de over 40 kilometer sandstrand, Malibu er beriget med.

Se også: Surfin' USA

Scenerne fra Samantha og Smiths hjem i Californien er også filmet i Malibu, nærmere bestemt på Malibu Road. Den moderne glas- og stålbygning ligger direkte på stranden og man får det bedste view af det ved at tage netop strandturen.

Paris

Den franske hovedstad optræder ikke i de to SATC-film, til gengæld lægger Paris lokation til adskillige afsnit i sidste sæson af tv-serien. Besøg hotellet, hvor Carrie og hendes kæreste Pretrovsky bor, det eksklusive Hotel Plaza Athénée, og den fornemme restaurant, hvor hun spiser frokost med Pretrovskys ekskone, Le Kong.

Se også: 10 hemmeligheder i Paris

Paris er også lig med high class shopping, og enhver fan vil vide, at Carrie snubler i en Dior-butik og bruger den pinlige fadæse som undskyldning for at shoppe helt ustyrligt i selvsamme butik. Den famøse Dior-butik ligger på Avenue Montaigne.