Seks sexede hoteller

Med foråret spirer følelserne, og lysten til partid topper. Det er lige nu, vi har allermest lyst til at nyde hinanden - Her er seks sexede muligheder fundet på TripAdvisor.

På Suite Sistina i Rom kan du nyde room service morgenmad i timevis, intime middage i suiten, der i øvrigt er udstyret med diverse kropsprodukter, silkelagner, parfume, blomster og chokolade - ledsaget af din egen favoritmusik. Fold sammen
Læs mere
Foto: www.suitesistina.com
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Propeller Island City Lodge
Berlin, Tyskland
Orden "unik" er ment bogstaveligt i det lille hotel nær Kurfürstendamm og Adenauer Platz U-bahn. De 30 værelser er enestående, skabt af den tyske kunstner Lars Stroschen, hvor beboerne bliver levende dele i et kunstværk. Værelserne er meget forskellige med hver sin stemning.

Se billeder af de fantastiske værelser i galleriet til højre

Mirror room har på hotellets hjemmeside fået betegnelsen "very sexy". Værelset er diamantformet - skabt af spejle - og man har fornemmelsen af at være i et kaleidoscope.
www.propeller-island.com

Suite Sistina
Rom, Italien
"Kærlighedhistorier kræver inspirerende omgivelser" - skriver hotellet på sin hjemmeside. Og her i byens hjerte - kun en romantisk gåtur fra Trevi Fontainen - er hotellet indrettet i en heldig kombination af antikke mosaikker, moderne møbler og det nyeste inden for tekniske faciliteter. "Vi mener at ægte luksus er intimitet og privatliv. Det har vi indrettet hotellet efter med room service morgenmad, der kan nydes i timevis, intime middage i suiten, der i øvrigt er udstyret med diverse kropsprodukter, silkelagner, parfume, blomster og chokolade - ledsaget af din egen favoritmusik." 
www.suitesistina.com

The Hempel
London, Storbritannien
Der blev sat romantik på bydelen Notting Hill med Julia Roberts og Hugh Grant i filmen af samme navn. Og første blik på The Hempel er også det rene romantik med hotellets klassiske byhus-facade. Men inden døre i det lille fem-stjernede boutique hotel, er stemningen anderledes  meditativ med en gennemført indretning i zin minimalistisk stil med elementer fra oldtiden skabt af den britiske designer Anouska Hempel. Hotellet har både bar og restaurant indrettet i samme stil.
www.the-hempel.co.uk

Næste: Spa-massage, verdensberømt kunstsamling og vovede fotos