Sejl med verdens største krydstogtskib for 3.170 kr.

Allure of the Seas stævner ud med passagerer ombord fra 1. december. Du kan komme med på krydstogt fra 3.170 kr.

Foto: Lehtikuva (Scanpix)
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Verdens største er ikke altid verdens dyreste. 
Krydstogtskibet Allure of the Seas, som med 49 centimeter mere i længden end sit søsterskib, Oasis of the Seas, er verdens største sejlende hotel. Men prisen for en sejltur ombord på hende er langt fra lige så voldsom. 

Se også: Med kæmpen i Caribien

For priser fra 3.170 kr. kan man komme med på en fire-dages tur, oven i købet skibets allerførste af slagsen med passagerer ombord. Turen starter i skibets hjemhavn, Fort Lauderdale i Florida, og lægger til ved Labadee i Haiti, inden det returnerer til Fort Lauderdale. Prisen indeholder ophold i en delt indvendig kahyt og inkluderer måltider. 

Dertil skal så lægges flybilletten til og fra Florida, ligesom man naturligvis kan købe sig til alverdens opgraderinger ombord på det 365 meter lange og 16 dæk høje skib. Vil man f.eks. gerne kunne nyde udsigten over havet, mens man sejler, må man op i en prisklasse, der hedder fra 5.010 kr. for en udvendig kahyt, mens luksusomgivelser i rigeligt mål, suiterne, fås fra 8.960 kr. per person. 

Men så kan man til gengæld hoppe gratis i en af de fire swimmingpools eller ti jacuzzier, slentre en tur i "Central Park" eller vindueshoppe på det overdækkede torv.  

Syv dage fra 4.380 kr.
Er fire dage for kort tid og 1. december for tæt på, tilbyder Royal Caribbean, som Allure of the Seas er i stald hos, også rejser af fem, syv og ni dages varighed. 

Rejser man f.eks. 16. januar, står syv nætter rundt i det vestlige Caribien i priser fra 4.380 kr. Det vestlige Caribien indeholder landgange i bl.a. Haiti og Mexico. Er man mere til den østlige del af det Caribiske Hav, som betyder mulighed for at opleve bl.a. Bahamas og St. Thomas, kan afrejsedatoen fra Fort Lauderdale f.eks. hedde 23. januar til priser, der begynder ved 4.490 kr. per person. 

Vil man gerne være fri for selv at bruge tid på at arrangere transport til og fra Florida, kan man investere i en af de pakkerejser, som inkluderer et krydstogt med Allure of the Seas, og som bl.a. Nyhavn Rejser og Profil Rejser har på programmet. 

Allure of the Seas har plads til over 6.000 passagerer, er udstyret med 20 restauranter, klatrevægge, teatre, diskoteker, natklubber, verdens første Starbucks til søs og meget mere. Se her, hvordan det imponerende skib blev bygget.