Se racerkørerne i den hurtigste rutsjebane

Ansigtshuden trækkes godt tilbage, når Formel 1-kørerne Massa og Alonso tester monsteret i Ferrari-parken i Abu Dhabi

240 kilometer i timen på 4,9 sekunder – og det kan altså godt ses på kørernes ansigtshud, når monsteret sættes i gang. Fold sammen
Læs mere
Foto: YouTube.com

Til daglig er de to Ferrari-kørere Felipe Massa og Fernando Alonso vant til langt højere hastigheder, når de sidder i deres Formel 1-biler, men man kan godt fornemme en lidt nervøs forventning, når man ser dem sidde fastspændt i verdens hurtigste rutsjebane.

Og det er præcis hvad man gør på denne video fra Ferrari World i Abu Dhabi. Tidligere i november åbnede Ferrari verdens første temapark om netop Ferraris verden, og de to top-kørere fra teamet blev inviteret til at teste denne vanvittigt hurtige forlystelse.

Hør bare hvad den kan: Forlystelsen kaldes Formula Rossa og de to vogne er udformet som Ferrari F430 Spider. Bilerne accellererer til 100 kilometer i timen på to sekunder og til topfarten 240 kilometer i timen på 4,9 sekunder – og det kan altså godt ses på kørernes ansigtshud, når monsteret sættes i gang.

Se Felipe Massa og Fernando Alonso i verdens hurtigste rutsjebane


Suser 20 etager op i luften

Ikke nok med det: Find skriget frem, mens du suser 20 etager op i luften, inden du flyver ind i det første sving. Banen har hentet inspiration fra nogle af de mest berømte formel 1-baner i verden. Man iføres sikkerhedsbriller inden fart og tyngdekraft påvirker een.

Tema-parken er skabt for hele familien, både børn og forældre, så oplevelserne er mange, også knap så halsbrækkende som Formel 1-bilerne. Men altsammen tager afsæt i Ferraris historie og kultur, så parken er især for racer-fans.

Ferrari World er åben fra tirsdag til søndag fra kl. 12 - og indgangsprisen afhænger af din højde: Er du over 1,5 meter koster det 320 kr.,  mens du slipper med 235 kr., hvis du er under 1,5 meter høj.