SAS tilbyder internet om bord

Internet og andre mobile tjenester bliver fra næste år en mulighed med SAS på en række både kortere og længere strækninger.

Servicen bliver gratis for passagerer på Business og Economy Extra. Passagerer på Economy må betale - hvor meget, er endnu ikke offentliggjort. Fold sammen
Læs mere
Foto: Henning Bagger

SAS bliver et af de første flyselskaber i verden, der tilbyder opkobling til internet og mobile tjenester på både korte og lange strækninger.

Se også: Her bliver du forsinket på flyrejsen

Servicen bliver gratis for passagerer på Business og Economy Extra. Passagerer på Economy må betale - hvor meget, er endnu ikke offentliggjort.

SAS bredbåndstjenester kommer til at omfatte komplet adgang til internettet, netshopping, film og video, spil og destinationsinformation herunder også de tjenster, der kan bookes på destinationen (f.eks. taxi og hotel) samt løbende flyinformation.

Gratis WiFi fra april 2011

"Der foregår forhandlinger med flere leverandører og planen er, at vi fra april næste år tilbyder vores premiumkunder gratis internet om bord. Vi forsøger løbende at udvikle måder at forbedre flyveoplevelsen for vore kunder. Med dette bredbåndssystem kan vi tilbyde en række WiFi-tjenester, som er tilpasset kunderne – fra film og anden underholdning til de fritidsrejsende, til kommunikationsværktøj for vores forretningsrejsende," siger Robin Kamark, kommerciel chef i SAS.

SAS' Boeing 737 bliver de første med opkobling ombord, og de første fly bliver på norske indenrigsruter, samt på ruter fra Oslo og Stockholm til London, Frankfurt og Paris.

Til en start bliver intetnet tilbudt på ni B737 fly. Senere tilbydes muligheden flere af SAS' korte strækninger på, men også på interkontinentale ruter til USA og Asien.

Se også: Verdens længste passagerfly