SAS til tiden

Se listen over mest og mindst præcise europæiske luftfartsselskaber. SAS igen med i toppen, men Cimber Sterling er nummer tre blandt de 50 selskaber.

Foto: SAS
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Har du en vigtig aftale i Grækenland, så tag et fly tidligere end planlagt - bare for at være helt sikker på at nå frem til tiden.

Læs også: Flyrejsen er et top score-sted

Kun fire ud af ti Olympicfly landede nemlig til tiden i august måned (39,93 %), viser flightstats.com opgørelser over både rute- og lavprisflyselskabers punktlighed.

I den ende af statistikken befinder  Turkish Airlines og portugisiske TAP sig også med henholdsvis 59 pct. og 66 pct. rettidige ankomster.

Det mest præcise selskab i august var spanske Binter Canarias, hvor 98 pct. af 1.574 flyvninger var til tiden, og slet ingen flyvninger blev annuleret.

Mere end 45 min. forsinkelse
Nummer to på listen med i alt 50 eurpæiske flyselskaber er Cimber Sterling, der havde 95,44 pct. af sine 1.710 flyvninger til tiden. Kun 17 Cimber Sterling-flyvninger over 45 minutter forsinkede i sidste måned, skriver Travelbroker.dk.

Men 13 af Cimber Sterlings flyvninger blev helt aflyst, og det  er noget mere end mange af de øvrige selskaber.

SAS Braathens, det norske SAS-indenrigsselskab, slog Cimber Sterling på målstregen i punktlighed, og ligger nummer to på listen med 96,37 pct. rettidige ankomster, mens det øvrige SAS placerer sig på en 6. plads med 95,07 pct. fly til tiden.

Se listen over de mest og mindst præcise europæiske luftfartselskaber