Sådan er drømmeflyet indrettet

Massagestol og lydtætte rum til børn er blandt de rejsendes største ønsker, hvis de selv kunne designe drømmeflyet.

Hvordan er dit drømmefly indrettet? Kom med en kommentar herunder eller på vores facebook-side. Fold sammen
Læs mere
Foto: Iris

Selv om mange flypassagerer sikkert drømmer om billige billetter, så er det er ikke det eneste, der eksisterer i de rejsendes drømme.

Se mere: Verdens 10 mest innovative flyselskaber

Rejsesøgemaskinen Skyscanner har spurgt flere end 1000 af deres brugere, hvad de drømmer om, når det gælder det selve flyoplevelsen i 10.000 meters højde.

Ikke overraskende drømmer 26 pct. om fly, der eliminerer støj og gener fra andre passagerer. Det største ønske for hele 18 procent af brugerne er et fly med lydtætte rum til børn og otte procent ville ønske, at der fandtes sæder, der er resistente overfor sparkende børn.

Se også: Småbørns-forældre raser mod flybesætninger

Men den enkeltstående feature, som flest i undersøgelsen efterspørger, er imidlertid  en form for kapsel-udformede soveværelser. 20 pct. vil gerne kunne lukke helt af for resten af flyet og bruge flyturen til at sove.

Særlig sektion for singler
Massagestole indtager fjerdepladsen efterfulgt af gratis iPads med fem procent af stemmerne. En god udsigt til himmel og jord er også i høj kurs blandt de flyrejsende - på sjettepladsen kommer gennemsigtigt gulv og loft.

At dømme ud fra resultaterne skulle man tro, at de flyrejsende helst er fri for andre passagerer på flyrejsen. Men overraskende nok er det største ønske til drømmeflyet blandt fire procent af passagerne, at der i flyet er et valgfrit sidde-område for singler, så man kan flirte i 10.000 meters højde og måske møde en kæreste.

Top10 ønsker til drømmeflyet
1. Kapsel-udformede soveværelser – 20 %
2. Lydtætte rum for børn – 18 %
3. Sæder der er resistente overfor sparkende børn – 8 %
4. Massagestole – 8 %
5. Gratis iPads – 5 %
6. Gennemsigtigt gulv og loft – 5 %
7. Valgfrit sidde-område for singler – 4 %
8. Bad – 4 %
9. Biograf – 3 %
10. Cocktail bar – 2 %
Andre 23 %

Rejseliv.dk spørger: Hvordan er dit drømmefly indrettet? Kom med en kommentar herunder.