Så varmt er badevandet i Middelhavet lige nu

Ved blandt andet de græske og de tyrkiske kyster kan man stadig bade i næsten 30 grader varmt vand.

Falk Lauritsen Rejser har målt temperaturerne på 23 populære feriemål. Fold sammen
Læs mere
Foto: Colourbox

Med badevandstemperaturer på 18-20 grader, er badesæsonen for de flestes vedkommende slut i Danmark, men anderledes varmt er det stadig i Middelhavet.

Læs også: 12 hemmelige græske øer

Falk Lauritsen Rejser har målt temperaturerne på 23 populære feriemål. Se, hvor det er varmest og koldest lige nu. 
 
Næsten 30 grader. Så varmt er vandet lige nu i græske Rethymnon, der topper listen over destinationer med varmeste badevand i slutningen af august.

Falk Lauritsen Rejser har fået medarbejderne til at tage temperaturen i 1 meters dybde på 23 feriemål i perioden fra 24.–26. august, og der er store forskelle på, hvor man får den varmeste og koldeste dukkert.

Efter Rethymnon, hvor der helt præcist er målt 29,5 grader, ligger også Kretas nabo-by Chania helt i top med 29 grader og det samme er målt i Alanya i Tyrkiet og i Hurghada i Egypten.
 
Til gengæld er det også i Grækenland, at man ifølge undersøgelsen skal finde augusts køligste badevandstemperaturer.  På Kos er der målt 23 grader – altså en forskel på mere end seks grader i forhold til Kreta, men dog stadig 4-5 grader varmere end i Danmark. 

Stadig billige pladser 

Er man gladest for middeltemperaturer, er badevandet lige nu rarest på destinationer som Mallorca med 25 grader i Palma Nova, og på Rhodos hvor der ligeledes er målt 25 grader i Rhodos by eller i Marmaris, hvor badevandstemperaturen sniger sig op på behagelige 26 grader.
 
Skulle man føle sig fristet af det varme badevand, er der lige nu få restpladser til Middelhavet med Falk Lauritsen Rejser, fortæller administrerende direktør Søren Falk Lauritsen.

Charterbureauerne har generelt lige nu masser af rejser til sommerens populære rejsemål - nogle til halv pris. Se hvor billigt du kan komme af sted her.
 
Næste: Se hele listen med de varmeste badevandstemperaturer