Roligans i teltlejr

Der bliver safari-stemning i den danske lejr under VM i Sydafrika. De danske fans skal nemlig bo i teltlejr i Durban.

De danske roligans skal bo i teltlejr under VM som dette fra en "rigtig" safarilejr på den afrikanske savanne. Fold sammen
Læs mere
Foto: Judith Betak
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Planerne har været klar længe, men først nu - efter den nervepirrende kamp i Parken i lørdags - kan det afsløres: Camp Roligan er på vej.

Læs også: Derfor skal vi med til VM i Sydafrika

Rejsebureauet MyPlanet, der er officielt dansk FIFA-agentur for VM i fodbold i Sydafrika, vil bygge en teltlejr til de danske roligans i Sydafrika.

René Andersen, adm. direktør for MyPlanet, oplyser til Take Off, at bureauet foreløbig har 650 billetter til kampene, men regner med at få yderligere omkring 400 billetter.

Ikke nok hotelkapacitet
Men i Sydafrika er der ikke hotelkapacitet til de titusinder af fodboldfans fra hele verden, som forventes at komme til slutrunden i VM i juni og juli næste år, så bureuaet har tænkt kreativt for at sikre de danske roligans "tag over hovedet".

"Vi bygger en teltlejr på Durbans havnefront - en "Camp Roligan"  med to personers safaritelte med faste senge, fine toilet- og badeforhold, bar med storskærm, svømmepøl og internetcafé - og plads til 650 roligans,” fortæller han.

Bureauet sælger allerede nu 16 dages VM-pakker med overnatning i teltlejren samt billetter og bustransport til Danmarks tre indledende puljekampe - hvor de spilles afgøres ved lodtrækning 4. december -  fra 23.900 kr. uden flybillet og fra 33.400 kr. med flytransport med South African Airways.