Rekord-billigt til Thailand

Er du en af dem, der har gemt sommerferie til efter, at skolerne er gået i gang igen, så er her en god nyhed: Det har aldrig været billigere at flyve til Thailand end nu.

Efter at lavprisselskabet Norwegian har oprettet ruter til Bangkok, bliver det en del billigere at flyve ud til de lækre bounty-strande. Fold sammen
Læs mere
Foto: Iris
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

I september kan man komme til Bangkok fra København via Oslo med lavprisselskabet Norwegian for blot 3.713 kr. tur/retur (prisen er fundet lørdag 10. august kl. 16 via lavpriskalenderen på norwegian.com, red.).

Læs også: Bangkok er nu verdens turistby nummer et

Det er cirka 10 pct. billigere end de hidtil billigste flybilletter til den thailandske hovedstad.

Man skal dog være opmærksom på, at man med Norwegian skal betale ekstra for at checke sin kuffert ind, og at der ikke er måltider undervejs med i prisen.

Det hører også med til billedet, at september og oktober er lavsæson i Thailand på grund af regntiden, og at priserne givet vil stige kraftigt fra november til april, hvor Thailand er et af  de mest populære vinterferierejsemål blandt vi skandinaver.

Men Norgwegians nye ruter til Thailand via Oslo og Stockholm kan komme til at medføre et generelt prisfald, lyder vurderingen fra travelmarket.dk.

- Norwegian har lagt et ekstra pres på markedet, der typisk har været domineret af Thai Airways og SAS, samt europæiske og mellemøstlige selskaber via deres respektive hubs (store »opsamlings«-lufthavne som Paris, Frankfurt og Dubai, red.). Vi kommer til at opleve en sæson, hvor Thailand-priserne bliver de laveste nogensinde – også i vintermånederne, siger adm. direktør Ole Stouby fra travelmarket.dk. i en pressemeddelse.

Læs også: Guide: Hvor skal du tage hen i Thailand?