Rejs til halv pris i august

Slå til nu og kom af sted på en af sommerens eftertragtede afbudsrejser.

Det er billigt at tage på charterrejse i august. Ved du ikke, hvor du vil rejse hen, kan du finde inspiration blandt alle vores artikler og guides til sol- og badeferie. Fold sammen
Læs mere
Foto: Colourbox.com
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Udsigten til en ekstremt våd dansk ferie har denne sommer fået rekordagtigt mange danskere til at rive solrejser ned fra rejseselskabernes hylder. Selskaberne måtte derfor tidligt melde alt udsolgt.

Se også: Det må du ikke i Italien

- Hundredtusinder er gået forgæves efter en rejse til sikker sol og varme. Folk ringer lige nu i panik fra danske campingpladser og sommerhuse for at komme væk fra den silende regn, fortæller Stig Elling, salgsdirektør hos Star Tour, hvor telefonlinjerne i weekenden brød sammen på grund af den store efterspørgsel.

Men der er endnu håb for dem, der har ferie i august. Her er der nemlig stadig mange rejser. Og der er store besparelser at hente, lyder meldingen fra rejseselskaberne.

- Som det ser ud nu, har vi kun ganske få pladser tilbage til den kommende weekend. Men kan man vente lidt, er der mange penge at spare ved at tage af sted i august, fortæller Søren Buchbjerg, salgsdirektør hos Falk Lauritsen Rejser.

Det er især de klassiske rejsemål omkring Middelhavet, der er masser af rejsetilbud til netop nu.
- Det, vi har oplevet, er, at de klassiske destinationer som Mallorca, Kreta, Rhodos og Cypern er vildt populære. Men også lande som Bulgarien og Tyrkiet er ved at være eftertragtede, fordi der er så lave priser.

Se også: Guide til 4 græske ø-favoritter

Priserne tvunget ned
Grunden til at priserne styrtdykker i august er, at sommerferien for de flestes vedkommende er slut på det tidspunkt. Det giver en væsentlig lavere efterspørgsel, som tvinger priserne ned.

Men det betyder ikke, at der er frit valg på alle hylder. Det er nemlig samtidig ved at være tid til sommerferie i mange af landene omkring Middelhavet, hvilket betyder, at det kan være svært at finde hoteller med ledige værelser. Så mens det ikke er noget problem at finde fly til sydens sol, skal man ikke tøve med at bestille hotelværelset.

Rejseliv.dk giver dig her nogle forslag til, hvor du kan tage hen, hvis du også vil have solgaranti i august.

Tyrkiet fra 1.699 kr. - søg videre her

Tjekkiet fra 1.651 kr. - søg videre her

Thailand fra 6.398 kr. - søg videre her

Mallorca fra 1.299 kr. - søg videre her

Portugal fra 2.848 kr. - søg videre her

Bulgarien fra 1.898 kr. - søg videre her

Cypern fra 2.295 kr. - søg videre her

Egypten fra 2.295 kr. - søg videre her

Grækenland fra 1.798 kr. - søg videre her

Marokko fra 2.170 kr - søg videre her

Malta fra 1.947 kr. - søg videre her

Italien fra 1.975 kr. - søg videre her 

Se også: Turister slipper billigst hos købmanden i Egypten