Rejs i verdens vildeste luksus

Drømmer du om en luksusferie, så se her, hvad du skal vælge. Toppen af det allermest luksuriøse tildelt World Travel Awards 2012.

The Oberoi Gurgaon i Delhi i Indien blev kåret til verdens førende luksushotel i 2012. Fold sammen
Læs mere
Foto: PR
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Glem alt om krise og nedskæringer - og drøm dig væk. Eller start opsparingen nu til den uovertrufne luksusferie.

Læs også: Hop ind i en verden af luksus

Sidst på året blev World Travel Awards tildelt - og en hel kategori handlede kun om luksus med stort L.

Se hvad der er verdens mest luksuriøse, og hvad du skal vælge, hvis penge ikke er spørgsmålet og en rejse til og en ferie i den yderste luksus er målet. 

HOTELKÆDE
Mantis Collecion
Hvor: Kontorer i Storbritannien, Sydafrika og USA.
Op mod et halvt hundrede  af verdens førende luksuriøse boutique hoteller, eco lodge, ski lodge, chalet og yachter er samlet i denne kæde. Alle privatejede og unikke på hver sin måde, men altid med femstjernet service, om det så er det svenske ishotel i Kiruna eller Hotel Riksgrensen, som også er med i kæden, eller luksus teltlejren White Desert i Antarktis.
(World's Leading Luxury Boutique Hotels Collection i 2012)
Info: www.mantiscollection.com 

ALL SUITE HOTEL
Burj Al Arab
Hvor: Dubai i Forenede Arabiske Emirater
Siden hotellet, der 312 meter højt og knejser som et vindfyldt sejl ud for Dubais kyst, åbnede, har det modtaget en regn af priser. Og selv om Burh Al Arab efterhånden er over 12 år gammelt, er det stadig med helt i top, med sine funklende suiter, private butlere og mulighed for ekstra luksus med privatchauffør og Rolls Royce.
(World's Leading Luxuey al Suite Hotel i 2012)
Info: www.burj-al-arab.com 

BUSINESS HOTEL
Radisson Royal Hotel, Moscow
Hvor: Moskva i Rusland
Selv om rammerne er bombastisk stalin-lagkagearkitektur, og selv om den russiske hovedstad er udråbt som den dyreste af alle, kan man godt være verdens bedste. En glad hoteldirektør Jesper Henriksen modtog prisen for bedst for forretningsrejsende forhotellets 497 værelser og suiter samt hotellejligheder for langtidsophold i klassisk luksusindretning, spa- og wellnesscenter samt fire restauranter og en pianobar.
(World's Leading Luxury Business Hotel i 2012)
Info: www.radisson.ru 

LUKSUSHOTEL
The Oberoi Gurgaon
Hvor: Delhi i Indien
Hotellet ligger i byens førende forretnings- og shoppingområde, Gurgaon, og har byens nok største værelser. Fra de mindste på 57 kvadratmeter til de øverste etagers store hjørnesuiter på 384 kvadratmeter med privat pool og privat butler. Hotellet er indrettet åbent og lyst med store vinduer ud mod et stort vandbassin og have. Foruden gourmet-restaurant er der også "cuisine theatre" restaurant med fem åbne køkkener med henholdsvis: teppanyaki, sushi og sashimi, kinesisk wok, indisk tandoori og curries.
(World's Leading Luxury Hotel i 2012)
Info: www.oberoihotels.com 

ISLAND RESORT
Maradiva Villas Resort and Spa
Hvor: Mauritius
Resorten består af 65 villaer i indisk inspireret arkitektur og design, der ligger langs vandet på Flic en Flac Beach. Alle villaer har privat pool: fem meter lang for de mindste villaer til 25 meter for de exclusive villaer og præsidentsuitens pool på 51 meter. Holistisk spa og haute cuisine i de to a'la carte restauranter. Bar og butlerservice samt sports- og fitness center og bådhus med alle vandsportsfaciliteter.
(World's Leading Luxury Island Resort i 2012)
Info: www.maradiva.com  

FERIE RESORT
Mardan Palace
Hvor: Antalya i Tyrkiet
Det store pompøse hotel med 546 værelser er bygget og indrettet a'la ottomansk palads med inspiration fra berømte bygninger i Istanbul som Dolmabahce paladset og Galata broen. Ligger ud til Middelhavet og har samtidig den største svimmingpool i hele Middelhavsområdet: 16000 kvadratmeter omgivet af en kanal med gondol-service. Desuden et kunstigt bygget rev med fisk og koraller, man kan snorkle i. Ti restauranter, fem barer og en natklub.
(World's Leading Luxury Leisure Resort & Spa i 2012)
Info: www.mardanpalace.com.tr

Næste side: Golf, Resort, Lodge, Krydstogt og Tog