Priskrig på fly til New York

I dag åbner lavprisselskabet Norwegian den første af to nye ruter til USA med billetpriser til nær halvdelen af konkurrenternes.

I morgen fredag flyver Norwegians Dreamliner før første gang fra København til New York og dagen efter åbner den anden nye rute til Los Angeles. Fold sammen
Læs mere
Foto: POPPE, CORNELIUS
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Der er dømt priskrig, når Norwegians 787 Dreamliner om eftermiddagen fredag 28. februar letter for første gang fra Københavns Lufthavn med kurs mod USA og JFK-lufthavnen i New York.

Med billetpriser fra 1.226 kr. for en enkeltbillet plus 399 kr. i tillæg for sædereservation, et stk. bagage samt morgenmad og varmt måltid om bord kan rejsen til USA og hjem gøres for 3.250 kroner - en pris, der ligger flere tusinde kroner under de fleste andre flyselskabers. 

Læs også: Om en tur med Dreamlineren over Atlanten

Business Class med mere komfort på flyrejsen og flybilletter med fleksibilitet, så de i givet fald kan ombookes, hedder PremiumFlex hos Norwegian, og her er prisen fra 7.283 kr. for en enkeltbillet.

I de første par måneder flyves ruten til New York hver mandag og fredag, men efter 30. april flyves der fire gange om ugen, også onsdag.

Lørdag 1. marts åbner selskabets anden USA-rute til Los Angeles. Det er første gang, Norwegian flyver til den Californiske by. I første omgang flyvers der også to gange om ugen, tirsdag og lørdag, men fra 1. maj kommer endnu en ugentligt afgang, onsdag.

Læs også: USA vil lovgive om mobiltelefoner på fly