Prins Henrik holder vinter-ferie på Phuket

Prins Henrik har valgt at bo på et Spies-hotel, når han om få dage indleder sin private ferie på ferieøen Phuket i det sydlige Thailand.

Foto: Mom Tri Boathouse
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Prinsen skal igen bo på det franskejede hotel "Mom Tri's Boathouse" i Kata - et hotel, der er kendt for øens største og bedste vinkælder, oplyser Spies. Prinsens egen vin koster ca. 300 kr. pr. flaske på hotellet.

Se også: Det må du ikke gøre i Thailand
 
Hotellets manager, Louis Bronner, holdt i sidste uge møder med Phukets guvernør Wichai Phraisa-ngop for at diskutere sikkerheden omkring prinsens besøg på hans hotel. Guvernøren er blevet orienteret om det danske besøg af Thailands udenrigsministerium. Besøget har været planlagt siden november.

I den dyre ende

"Mom Tri Boathouse er et af vore mest populære hoteller i den dyre ende. Faktisk har vi først plads på hotellet i begyndelsen af april til en pris på ca. 21.000 kr. (for to personer) for en uge inklusiv fly og det store morgenbord. To uger koster til den tid ca. 31.000 kr. (for to personer). Det forventes, at prinsen skal bo i en af de to nye Dolphin Suiter med egen butler. Pris: ca. 4.000 kr. pr. nat for to personer," siger kommunikationschef Torben Andersen fra Spies.

Ifølge det oplyste rejser prins Henrik alene til Phuket. Skulle han kede sig uden sin hustru, tilbyder hotellet et todages kursus i fremstilling af thailandske retter ved chefkokken  Tummanoon Punchun. Pris pr. dag: 350 kr. inklusiv frokost i form af ens egen fremstillede mad samt et flot forklæde.