Paris Hilton: Sådan rejser de super-rige

Paris Hilton rejste med privat jumbo-jet til bl.a. VM i Sydafrika.

Foto: Twitter/news.com.au
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

For langt de fleste mennesker er det ikke flovt ikke at råde over en luksus-jet, men det behøver Paris Hilton så heller ikke.

Se også: Her kan du møde en kendis

På Twitter løfter hun nu sløret for, hvordan man rejser, når man er skamløs rig. Her viser hun billeder af sig selv i en privat jet. En privat jumbo-jet.

Og det er et liv i luksus hele vejen for Paris Hilton, der på Twitter offentliggjorde et foto af sig selv, hvor hun sad på flyets dobbeltseng i forbindelse med at hun i går, torsdag, fløj til Paris fra London.

“Jeg elsker denne by. Den er en af mine yndlingsbyer i hele verden," sagde Paris Hilton ved ankomsten.

Et fly til halvanden milliard

Andre billeder viste hende på en lædersofa, mens hun nusser sin lille hund, Tinkerbell. Hun er omgivet af bagage og på vej til VM-fodbold i Sydafrika.

Frk Hilton er endog fotograferet i flyets cockpit, hvor hun efter det oplyste "piloterer" flyet.

Det private jet-fly, en Boeing 747 fra 1979, koster, hvad der svarer til halvanden milliard kroner, og ejeren er Sheldon Adelson, der er øverste chef for Sands Corporation i Las Vegas.

Til VM med Leonardo

Tidligere denne måned blev Paris Hilton og hendes veninde, den tidligere Playboy-model Jennifer Rovero, arresteret i Sydafrika mistænkt for at være i besiddelse af stoffer, men da hun mødte op i retten fik Paris Hilton at vide, at tiltalen mod hende var frafaldet.

Paris Hilton var fløjet fra London til Sydafrika med Leonardo DiCaprio og parret var først til VM og derefter på safari sammen.

En af hendes twitter fra Sydafrika lød helt forudsigeligt: "Giraffer er hot."

Læs også: 10 kiksede rejsecitater