Parfumetyve fængslet i Thailand

To unge australiere sluttede ferien i fængsel, efter de blev grebet i at stjæle parfume fra tax-free forretningen i Phuket International Airport.

Foto: Kristian Brasen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

De havde været på ti dages ferie på Phuket , 21-årige Nathan Robert Hinds og hans 16-årige kæreste.

Læs også: Par stjal tusind kufferter i lufthavn

Men ferien i Thailand endte brat for de to unge australiere.

De skulle flyve ud på natten, og i den stille lufthavn neglede de parfume i tax-free forretningen i afgangshallen. Tre dyre flasker til i alt 22.000 bath, havde de smuttet ned i rygsækkene, da politiet slog til.

Parret blev straks arresteret og fængslet. Nathan Robert Hinds i almindelig fængsel og veninden, hvis navn tilbageholdes da hun er mindreårig, i ungdomsfængsel.

Butikstyveriet fandt sted 28. november. Den unge pige blev efter et par dage løsladt med kaution og forenet med sin mor. Og dagen efter blev Hind løsladt i Phuket Provincial Court efter at have stillet lidt over 15.000 kr. i kaution, skriver Phuket Gazette.

De to unges pas er inddraget, og de må nu blive på Phuket og vente på, at deres sag behandles ved henholdsvis ungdomsdomstol og øens almindelige domstol, hvortil politiet endnu ikke har overdraget sagens akter.

Derfor er der heller ikke endnu taget stilling til, om der bliver rejst straffesag mod de to - Men i deres tilfælde er det en skærpende omstændighed, at tyveriet fandt sted om natten.

Phuket straffes der hårdere, hvis butikstyveri begås om natten end om dagen.