Parferie: Børnefri romantik i Mexico

Tæt på den lille by Akumal kan du på El Dorado Seaside Suites nyde fremragende mad samt opleve et børnefrit hotel, hvor romantisk parferie er i højsædet.

Stranden langs hotelområdet er meget smal og fyldt med solsenge. Fold sammen
Læs mere
Foto: Jesper Møller
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Første indtryk

Efter at være drejet fra hovedvejen og ind på hotelområdet fortsætter vi et pænt stykke med tæt mangroveskov på begge sider, inden vi når frem til selve hotellet. Her tager hotelportierer iført gammeldags hvide safarihatte imod, inden vi i den velduftende, men iskolde reception, får udleveret vores nøglekort.

Værelserne

På El Dorado-resortet findes der ikke værelser, kun suiter. De forekommer i adskillige udgaver lige fra den store præsident-suite over strand-suiter til junior-suiter. I alt findes der 282 af slagsen og alle har en privat jacuzzi. Derudover er nogle af suiterne i stueetagen de såkaldte »swim up«, hvor man kan gå direkte ud i en pool, der snor sig langs bygningen.

Mad & Drikke

El Dorado Seaside Suites er et ægte gourmet-hotel, hvor buffetmad er bandlyst. I stedet råder hotellet over seks á la carte-restauranter, der serverer gourmet-mad med hver sit særpræg, bl.a. italiensk, asiatisk og seafood. Forplejnings-konceptet er all inclusive – her kaldes det blot gourmet inclusive. Og maden på de fleste af restauranterne lever op til navnet.

Særligt

El Dorado Seaside Suites er et såkaldt »parhotel«, hvor der er adgang forbudt for gæster under 18 år, og hvor alt er indrettet på at please par på ferie. Hotellet er af magasinet Forbes blevet valgt til at være »mellem verdens 10 mest romantiske hoteller«, og mange af gæsterne er da også par på bryllupsrejse eller sølvbryllupsrejse.

Plus

På hotellet er man bidt af en gal kokospalme, og der findes hele 4.000 af slagsen. Desuden råder man over to plantager med yderligere 7.000 babypalmer. De mange kokospalmer giver meget smukke, tropiske og romantiske omgivelser. Derudover ligger der lige ud for hotellets strand et mindre koralrev, som man kan svømme ud til og nyde farvestrålende fisk og koraller.

Minus

Stranden langs hotelområdet er meget smal og fyldt med solsenge, så man skal lidt væk fra hotelområdet for at kunne slentre en tur langs stranden.

Pris

Priserne varierer afhængigt af suite-type og årstid. Til eksempel koster en uges ophold i en swim-up suite i marts 2014 fra 1.700 kr. per person per nat. Det danske rejsebureau Star Tour har hotellet med i sit Mexico-program med pakkerejser med direkte flyvning.