Par stjal tusind kufferter i lufthavn

Politiet i Phoenix, Arizona, fandt de mange kufferter strøet rundt i parrets hus.

Foto: Colourbox.com

Det gik godt for parret indtil forleden, hvor politiet skyggede Keith Wilson King, der var på vej i bil til lufthavnen i Phoenix, Arizona. Han gik ind til bagagebåndet i indenrigshallen, snuppede en kuffert der ikke var hans, og kørte hjem igen. Så klappede fælden.

Læs også: Se hvem der smider din kuffert væk

Politiet undersøgte parrets hus, og de op mod 1.000 kufferter blev afsløret. Kufferter og deres indhold lå spredt overalt i huset, og alle navneskilte var omhyggeligt fjernet fra de stjålne kufferter.

Minder om et decideret levebrød
"I ny og næ bliver der vel stjålet en kuffert eller to i de fleste lufthavne," siger politibetjent James Holmes til AP, "men det her minder om et decideret levebrød. Der er masser af bagage og der er masser af ofre." Parret er nu fængslet, sigtet for tyveri af de mange kufferter.

Lufthavnen stoppede for mange år siden af sparegrunde med at tjekke flypassagerernes bagage-mærker, når kufferterne blev hentet. Nu overvejer man at genindføre tjekket. Indtil videre fraråder man passagererne at lægge vigtig medicin og værdier i kufferten.

Se også: 9 lette råd til en lettere kuffert