På ferie med Bruno, Bieber og Britney

Mød Justin Bieber på gaden, svøm med Britney Spears eller bliv chattet op af Bruno Mars. Her er guiden til, hvor du kan møde de kendte i Miami Beach.

Britney Spears nyder liver på stranden ved Miami. Fold sammen
Læs mere
Foto: Scanpix
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Miami Beach er strand, fest og de kendtes solrige legeplads.

Læs også: Her finder du de hotteste mennesker

Men der er ingen grund til bare at sætte sig og vente på at kendte ansigter kommer forbi dig. Opsøg de bedste hoteller, restauranter og strande i Miami Beach og få nogle helt særlige oplevelser, mens du leder.
Er det reality-stjerner, du søger, kan du slå et smut forbi tattoverings-butikken »Miami Ink«, hvor du finder tatovørerne, der blev kendt i tv-serien af samme navn.

Kardashian-søstrene fra reality-serien »Keeping up with the Kardashians« har en tøjbutik, »Dash«, fyldt med små kjoler og glitter.
Begge butikker ligger på Washington Avenue.

Strandlook
På de mange kilometer sandstrand, der strækker sig langs Miami Beach, handler det om at vise sig frem. Her er blandt andre tennis-esset Serena Williams set på en solseng, en bikiniklædt Britney Spears er set boltre sig i de blide bølger, og sangerinden Kelly Rowland er spottet med læberne på en lækker fyr.

Forskellige typer, bliver tiltrukket af forskellige dele af de mange kilometer sandstrand. Fra omkring 20. gade og op ligger de dyre hoteller, og det kan ses på den velfriserede strand med snorlige rækker af liggestole, matchende parasoller og mandlige strand-tjenere vimsende omkring. Hvis du gør dig forhåbninger om en plads i solen ved siden af Britney, Bruno eller Bieber, er det stranden her, du skal gå efter.

Held på hotellet
Er det musik- eller filmstjerner, du drømmer om at møde, er du nødt til at være lidt mere om dig.
Hemmeligheden bag tilfældige stjernetræf er, at du ikke selv behøver bo på tophotellerne for at hænge ud der. I Miami ser ingen skævt til dig, fordi du spiser frokost eller middag i en hotel-restaurant uden at have nøglekort til et værelse samme sted. Poolen er typisk kun for hotellets gæster, men som regel ligger der en restaurant eller bar lige ved siden af, som er åben for alle. For samme pris som på en dansk café får du et ret lækkert måltid med en udsigt over pool og ofte også stranden.

Efter et besøg på hotel Gansevoorts tagterrasse med pool, bar og panoramaudsigt over havet fik jeg og en veninde tilfældigt en 18-etagers tur i elevatoren med sangeren Bruno Mars, der ivrigt forsøgte at charmere os med et »Hey girls«, ivrig fleksning af svulmende overarme og et stort smil.
Det var også ved Gansevoort en storsmilende Justin Bieber en tidlig morgen sidste år gik tur med en lige så smilende Selena Gomez. Sangeren og skuespilleren havde overnattet på det populære hotel, men afviste dog på det tidspunkt stadig alle rygter om at være mere end bare venner.

Når Bieber tjekker ind på hoteller, er det i øvrigt ofte under et navn fra tv-serien »Venner«, og ifølge hjemmesiden hotelchatter.com brugte han på Gansevoort navnet Chandler Bing, der er Matthew Perrys lidt kiksede figur i hit-serien.
Det enorme Fontainebleau hotel lidt længere mod nord åbnede i 1954 og har haft både Frank Sinatra, The Beatles og Elvis Presley på gæstelisten. De har en lobby på størrelse med en dansk idrætshal, med gigantiske glitrende lysekroner, bløde sofaer og den forgyldte »staircase to no-where«, som tidligere blev benyttet til at gøre en fantastisk entre efter at have afleveret pelsen i garderoben.
Det klassiske Miami hotel genåbnede i 2008 efter en omfattende, milliarddyr renovering og er igen blevet populær hos tidens stjerner. Blandt andre er Jeniffer Lopez set flere gange på Fontainebleau. Det samme er rapper og producer Sean Combs/ P Diddy (eller hvad han kalder sig for tiden) – det var i øvrigt her, skuespiller Joaquin Phoenix opsøgte Combs i mockumentaren »I’m Still Here«, hvor han forsøgte at overbevise omverdenen om, at han ville droppe filmkarrieren og kaste sig over hip hop i stedet.

Ryst numsen med de store
Hvis det er kendte ansigter, du er på jagt efter, er Fontainebleaus natklub »Liv« et besøg værd. Vær dog opmærksom på, at dresscoden er »upscale«, så klæd dig på til at imponere.
Et af Miami Beachs klassiske art deco-hoteller er Delano, der ligeledes er nyrestaureret. Delano har den nok mest designer-cool lobby, der lyser langt væk af hoteldesignguruen Phillippe Starcks stilfulde fingeraftryk, der går igen i værelsernes hvidt i hvidt indretning.
Det hvide, læderbetrukne interiør har blandt andre huset Jay-Z. Og under min frokost på terrasse-restauranten en helt almindelig mandag slentrede Tiger Woods smilende omkring.

Om aftenen forvandler lobbyen sig til den populære lounge og bar »Rose«. Drop klip-klapperne og strandlooket, og iklæd dig en »jeg hører til her«-attitude, og så er festen også åben for dig.
Fra poolområdet er der adgang til en klub i kælderetagen, »Florida Room«, der er indrettet af sangeren Lenny Kravitz og bevogtet af hærdebrede dørmænd. Charmer dig ind hos en af hotellets gæster, og du får mulighed for at komme foran køen af håbefulde lokale og turister.
Miami Beach har i øvrigt et utal af natklubber at vælge imellem. En af de store, der også tiltrækker kendte, er »Mansion«, hvor Bruno Mars holdt efterfest oven på koncerten i byen, samme aften som det tidligere omtalte elevatormøde. Det er også her, Cameron Diaz kommer og ryster numsen på dansegulvet, når hun er i Miami.

Uden mad og drikke…

Selv de kendte skal også have noget at spise ind imellem. De fleste luksushoteller har flere supergode restauranter, men der er også en del ude i byen.

På steakhouset »RED« kommer blandt andre sangerinden Shakira. Også spillerne fra det lokale baskethold Miami Heat er vilde med at hænge ud her, så er du til sportsstjerner er »RED« et must. Som restaurantens navn antyder, specialiserer de sig i røde bøffer, og du bør forkæle dig selv med en saftig kobe-bøf, der er så mør, at den smelter på tungen.
Længere mod nord finder du restauranten »Vita«, der er fine-dining i afslappede omgivelser. Under grønne trækroner, aftensort himmel og farverige lanterner, er der dækket op i gårdhaven.

Mens du forsøger at spotte J-Lo eller Pink Floyd, må du ikke snyde dig selv for trøffel-risottoen, der er guddommelig!
Hvis Tom Cruise og Katie Holmes trængte til lidt moderne latinamerikansk mad, mens han denne sommer optog film i Miami, var det sandsynligvis »Ola«, de kiggede forbi. Ifølge brugerne på tripadvisor.com er restaurant Ola den bedste i Miami Beach.
Maden er da også en oplevelse for alle sanser – der er kælet for detaljerne i anretningen, og hver mundfuld er en eksplosion af smagsnuancer.

Det koster selvfølgelig lidt, men selv på en aften uden et kendt ansigt ved nabobordet er selve madoplevelsen alle pengene værd.

Læs også: Stjerner går amok i lufthavne