Oprør over stripklub tæt på stor lufthavn

I sidste øjeblik har borgmester og American Airlines indledt en kamp mod åbningen af en stor stripklub ved en af hovedportene til Dallas-Forth Worth lufthavnen i Texas

Her er det fire medarbejdere fra Rick's Cabaret i Las Vegas, der poserer for kameraerne til en pressefest. Fold sammen
Læs mere
Foto: Youtube
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Rick`s Cabaret er et amerikansk foretagende, der har specialiseret sig i stripklubber, natklubber og hjemmesider for voksne i USA, og 20. januar slår selskabet dørene op for endnu en stripklub, denne gang i Fort Worth, Dallas. Helt tæt på den internationale lufthavns sydlige indgang.

Læs også: Piloter blændet af strip-klub

Og det er denne placering, der nu har skabt røre hos American Airways, et af de største selskaber i lufthavnen, og Fort Worths borgmester Mike Moncrief. For man ønsker ikke, at lufthavnens og byens gæster skal se en kæmpereklame for en stripklub som det første, når de kommer til byen.

Problemet for borgmester og flyselskab er, at Rick`s Cabaret har alle bevillinger og tilladelser på plads til at drive foretagendet med et seksuelt omdrejningspunkt.

Borgmester Moncrief har nu skrevet til bevillingsmyndighederne, og forsøger at bremse klubben på spiritusbevillingen, men formentlig uden held. I brevet frygter borgmesteren, at stripklubben vil tiltrække kriminelle elementer inden for narkohandel, spil og prostitution, skriver den lokale avis Fort Worth Star-Telegram.

Hos Rick`s Cabaret forstår man ikke den pludselige panik. Topchefen fastslår, at myndigheder og lufthavn i årevis har vidst, at klubben var på vej. Og under alle omstændigheder har man i sinde at åbne 20 januar.

Rick`s Cabaret har allerede fire stripklubber i Fort Worth-området,og altså formentlig snart en femte ved lufthavnen.