Oprør over servitricer i bikini

En coffee shop med servitricer i bikini vækker opsigt i Los Angeles. Konceptet flyttes til en række andre lande.

Sådan lokkes kunderne til at købe kaffe på Bikini Espresso cafe, Los Angeles. Fold sammen
Læs mere
Foto: fra Youtube.com, Poormans Daily Vlog
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Et amerikansk kaffeudskænkningssted, en coffee shop, har vakt både opsigt og oprør over, at den forsøger at tiltrække opmærksomhed og kunder ved at ansætte servitricer, der kun bærer bikini.

Se også: Fly dekoreret med sexet model

Begejstrede mandlige kunder har siden åbningen i sidste uge flokkedes omkring, Bikini Espresso cafe, i Los Angeles-bydelen Torrance.

"Vi tilbyder underholdning, kaffe med et pikant strejf, om du vil," siger den ene af butikkens ejere, Gary Gillett til den britiske avis Daily Mail.

Uden på bygningen er der et stort skilt med en blondine i lyserød bikini i en kaffekop ledsaget af ordene "Bikini Espress-Oh".

Også til andre lande
På åbningsdagen dansede bikiniklædte kvinder ude ved vejen foran coffee shop'en for at skabe opmærksomhed om stedet. Det lykkedes.

"Jeg kom også i den tidligere butik. Fordi den ligger tæt på. Nu kan det godt være, at der også er andre grunde til at kigge forbi," siger en kunder til Daily Breeze.

Men det er ikke alle kunder, der er lige så begejstrede. Coffee shop'en har har modtaget adskillige vrede telefon opkald siden åbningen. Men Mr. Gillett oplyser desuden, at han har planer om at åbne butikker i Storbritannien, Frankrig, Moskva og Madrid.

Se hvordan kunderne lokkes ind:

 

Se også: Pool-fester skal redde sæsonen i Las Vegas