Oplev dansk design i Københavns Lufthavn

I uge 19 og 20 kan passagererne i Københavns Lufthavn fordrive tiden på andet end at købe toldfri varer og spise sandwich, inden flyet letter.

Foto: PR
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

De rejsende har også mulighed for at kigge ind til et showroom, hvor danske designere viser deres håndværk frem.

Læs ogsåKøbenhavns Lufthavn åbner rygeterrasse

Der er både mulighed for at se guldsmeden Ole Lynggaard designe nogle af hans håndlavede smykker samt opleve det danske cykelbrand, Biomega, og de nyeste cykler derfra.

Ifølge salg- og markedsdirektør Carsten Nørland er det oplagt at sætte fokus på dansk design, idet lufthavnen stræber efter at skabe unikke oplevelser for passagererne.

”Design har længe været ét af Danmarks mest markante varemærker, som i den grad er med til at sætte os på verdenskortet. Med et levende showroom i lufthavnen giver vi de rejsende et smugkig bag kulisserne hos nogle af de stærkeste danske designbrands – det er en ganske særlig bid af Danmark, som de kan tage med sig på vejen ud i verden,” siger han.

Oplev Ole Lynggaard ved Nytorv i Københavns Lufthavn mandag til fredag fra klokken 8-11 og igen fra klokken 13-20. I weekenden mellem klokken 8-11 og klokken 13-18. Biomega vil være at finde ved showroom i samme tidsrum.

Læs også: Gourmet-klasse i Københavns lufthavn