Østrig har de bedste skihoteller

Over 15.000 skiturister har talt: Man skal til Østrig for at bo på de bedste hoteller og lejligheder på skiferien.

Sportshotel Wagrain er nummer to på Sunweb-listen over de bedste hoteller. Nummer et er Recidence i Saalbach, men det er egentlig er et lejlighedskompleks.
Læs mere
Fold sammen

I sidste sæson bad det hollandsk baserede rejsebureau, Sunweb, som også har en afdeling i Danmark, sine over 100.000 skirejsende om at give deres hotel eller ferielejlighed en samlet vurdering ud fra både kvalitet og pris.

Sunweb samarbejder med mere end 320 hoteller, chaleter og lejlighedskomplekser i 20 franske, 22 østrigske og 9 italienske skibyer, og bureauet fik over 15.000 svar fra danske, svenske og hollandske skigæster.

Læs også: Tre østrigske skiområder

På den baggrund har Sunweb udarbejdet top-fem lister over de bedste hoteller og de bdedste ferielejligheder, som giver mest »value for money«. I begge kategorier er det Østrig, der topper listerne, og for hotellernes vedkommende ligger tre af de fem i Østrig, mens to af de bedste lejlighedskomplekser er østrigske.

Nummer et på listen over hoteller er Residence i Saalbach. Det er egentlig et lejlighedskompleks, men det drives af Sunweb selv, og der tilbydes halvpension i en nærliggende restaurant, hvorfor Sunweb betragter det som et hotel.

Læs også: Her er østrigernes egen skifavorit

Top 5 hoteller:

 

1. Residence i Saalbach, Østrig
2. Sporthotel i Wagrain, Østrig
3. Hotel Le Sherpa i Les Deux Alpes, Frankrig
4. Schloss Hotel Dolomiti i Canazei, Italien
5. Hotel Neuwirt i Zell am Ziller, Østrig

 

Top 5 lejligheder og chalets:
1. Alpenchalet Brügger i Mayrhofen, Østrig
2. Residence Atria Crozats i Avoriaz, Frankrig
3. Residence Les Alpages du Corbier i Le Corbier, Frankrig
4. Alpenchalet Flachauer Gutshof i Flachau, Østrig
5. Casa Marcos i Livigno, Italien