Nyt hotelskib i København

CPHLIVING er Danmarks første flydende hotelskib. Adressen er Københavns Havn.

Københavns første flydende hotelskib, CPHLIVING, ligger til kajs på adressen Langebrogade 1C og er dermed nærmeste nabo til Langebro. Fold sammen
Læs mere
Foto: CPHLIVING
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Vil du vugges blidt i søvn? Slumre ind med panoramaudsigt over Tivoli, Rådhustårnet og Den Sorte Diamant? Checke ind på et hotel midt i byen og alligevel befinde dig til havs?

CPHLIVING er Københavns første flydende hotelskib, der netop har kastet anker i Københavns Havn og som er leveringsdygtig i ovennævnte. Plus et skibsdæk på 150 kvm med 360 graders udsigt til havnen og specieldesignede møbler i samtlige værelser. 

Se også: De hotteste nye hoteller.

Hotellet, der startede som transportpram i Tyskland, har ligget til kajs i Danmark siden sidste år, men først fornylig kunne håndværkere erklære det maritime look, skibet skulle have og som bl.a. består af postkasserøde døre, ædle træsorter og rustfrit stål, for helt færdigt. Skibet indeholder 12 dobbeltværelser, alle på 23 kvm, med gulv-til-loft vinduer, trådløst internetadgang og et funky vindue i badeværelset, der giver frit kig til Københavns Centrum, mens man bader.

Fuldautomatisk check-ind
Herudover er der en reception, hvorfra man kan nyde udsigten over Knippelsbro og Daniscos gamle bygninger, hvis det er for køligt at opholde sig på skibsdækket, der fungerer som tagterrasse.

Skibet er for lille til at indeholde en restaurant, til gengæld er der fuldautomatisk check-ind. Det vil i al sin enkelhed sige, at man booker værelset via internettet og modtager sit nøglekort i automaten foran hotellet, når man ankommer. Uden at skulle vente i kø i receptionen eller checke ind indenfor et vist tidsrum.

Er du mere til havet uden overnatning? Se her, hvordan du kommer på dagscruise omkring København.