Nye rejsebureauer åbner

Mens finanskrisen tvinger flere rejsebureauer til at dreje nøglen om, åbner Panorama Rejser med speciale i Italien og Frankrig og grupperejsebureauet Grouptravel, som tilbyder skræddersyede rejser til grupper.

Bodil Bechmann er forelsket i Toscana og tilbyder ophold på f.eks. Antico di Scansona i det sydlige Toscana. Fold sammen
Læs mere
Foto: Panorama Rejser
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Italien eller Frankrig. Kør-selv ferie eller pakkeløsningen med fly, bil og indkvartering.

Konceptet er ganske enkelt hos rejsebureauet Panorama Rejser, der med is i maven netop har slået dørene op for et spritnyt rejsebureau med base i Esbjerg.

Bag bureauet står Bodil Bechmann, der med 25 års rejseerfaring, blandt andet som guide hos Tjæreborg Rejser, som tror på, at hendes kendskab til branchen vil lokke kunderne til.

"Det handler om at vide, hvad man taler om, og min force er, at jeg kender alle indkvarteringssteder og -områder. Det sikrer en rigtig god rådgivning," siger Bodil Bechmann.

En, to, mange
Panorama Rejser er ikke det eneste bureau, der slår dørene op i en tid, hvor danskerne sidder en lille smule tungere på rejsebudgettet. Grouptravel, der specialiserer sig i rejser til grupper over 10 personer, er også en ny spiller på det usikre marked.

Bureauets kunder er primært større erhvervsvirksomheder, der skal afsted på tur i en gruppe, f.eks. benytter holdet bag Paradise Hotel på TV3 GroupTravel til at sende sine deltagere til og fra Mexico. Men også alle andre, der ønsker sig en tur for mere end ti personer kan købe en rejse hos indehaver Camilla Neergaard Poulsen.

"Jeg har villet skabe et alternativ til de store erhvervsrejsebureauer med tunge systemer, upersonlige internetportaler og fakturaer, som pludselig figurerer med gebyrer for det ene og det andet," siger Camilla Neergaard Poulsen.