Ny stor guide til Bangkok

Gode restauranter, flotte templer, spændende aktiviteter, ukendte udflugtsmuligheder. Find det og meget mere i en stor ny Plus-guide til den thailandske hovedstad.

Skyskrabere og trafikkaos, stille gader, templer og munke. Bangkok har det hele. Fold sammen
Læs mere

Thailands myldrende hovedstad Bangkok med over otte millioner indbyggere har været i en rivende udvikling.

Omkring den gamle bydel med guldglinsende paladser og templer er vokset en moderne metropol op med skyskrabere, store shoppingcentre, hoteller og effektiv kollektiv transport med metro eller SkyTrain over den ofte kaotiske trafik på gaderne.

Det er svært at forestille sig, at det kun er omkring 150 år siden, at den første gade blev anlagt i Bangkok. Indtil da var det på floden og de mange kanaler, klonger, at trafikken foregik.
I de senere år har Bangkok på andre måder været en by i brydning. Efter et halvt år med demonstrationer og politisk uro tog militæret magten i maj sidste år. Det var det 12. militærkup i landet i nyere tid.

Hvornår landet igen vender tilbage til demokrati, og hvornår der udskrives valg til en ny folkevalgt regering, er der indtil videre ikke kommet nogen melding om fra generalerne.

SE DEN NYE BANGKOK-GUIDE HER

Som turist i Bangkok mærker man ikke, at det er militæret, der for tiden har magten. Men det danske udenrigsministerium råder i sin rejsevejledning til, at man udviser forsigtighed - især hvor mange mennesker færdes.

Bangkok myldrer med oplevelser. Med kultur og gastronomiske oplevelser - fra gadekøkkener til michelinrestauranter. Med aktiviteter og underholdning.

I den nye Bangkok-guide kan du finde tip til hoteller. For eksempel det lille danske hotel, »Mermaid«, som Prins Henrik indviede officielt i 2013.

Der er tip til toprestauranter, men også til de mere specielle, som kombinerer mad og underholdning: Kra Thong - flyvende kyllinger - hvor de flamberede kyllinger skydes ud af en »kanon« og fanges på tallerkenen af en tjener på en ethjulet cykel.

Og der er forslag til udflugter og aktivteter, blandt andet en ny måde at opleve livet i Bangkoks klonger - på guidet cykeltur ad de smalle stier langs kanalerne og gennem fredelig grøn natur.

Find disse og mange andre forslag og masser af inspiration til storbyferien i Bangkok i  Plusguiden, »Bangkok - Englenes By«, som er til download-salg nu.

SE DEN NYE BANGKOK-GUIDE HER