Ny bog: Buckingham Palace bliver hotel

Engelsk BBC-journalist hævder i ny bog, at Prins Charles har planer om at flytte sit hof til Windsor Castle, når han bliver konge.

Buckingham Palace er allerede en af Londons store turist-attraktioner, men en chance for at overnatte på slottet ville få populariteten til at eksplodere, mener breakingtravelnews.com Fold sammen
Læs mere
Foto: Kerim Okten
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det er dristige planer den britiske tronfølger Prins Charles ifølge en ny bog har: Han overvejer simpelthen at flytte hoffet fra Buckingham Palace i det centrale London til Windsor Castle vest for London.

Læs også: Bo i samme suite som Englands ny prinsesse

Til overflod skulle det også være planlagt at ændre Buckingham Palace til historisk hotel og center for større begivenheder og events.

Det er i bogen "The Diamond Queen: Elisabeth II and Her People", den ansete BBC-journalist Andrew Marr lufter de kongelige planer om at flytte. En af hovedårsagerne skulle være, at Prins Charles ønsker at styrke sin autoritet.

I et sammendrag inden bogudgivelsen skriver Andrew Marr: "En af de mere dramatiske ideer som er blevet diskuteret i den kongelige familie er at forlade Buckingham Palace og gøre slottet til et slags officielt hotel og center for events. Kongen vil så flytte fra London til Windsor Castle."

Sådan scorer du en hotel upgrade

En talsmand for hoffet afviser, at det har været diskuteret at flytte fra Buckingham Palace.

Buckingham Palace er allerede en af Londons store turist-attraktioner, men en chance for at overnatte på slottet ville få populariteten til at eksplodere, mener breakingtravelnews.com

Se også: Hotel Ritz i Paris lukker i to år