New Yorks dyreste luksushotel

Om to år åbner nyt Park Hyatt-hotel på Manhatten over for Carnegie Hall. Med en værelsespris på godt 10 mill. kr. bliver hotellet det dyreste i New York at bygge

De 135 private lejligheder, der også indrettes i skyskraberen, er tegnet af den danskfødte arkitekt Thomas Juul-Hansen. Klik på billederne og se illustrationen af Park Hyatt i New York og billeder af andre Park Hyatt-hoteller verden over. Fold sammen
Læs mere
Foto: Illustration: Atelier Christian De Portzamparc
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Park Hyatt-kæden har allerede luksushoteller i over 25 metropoler verden over, og nu er turen kommet til New York, hvor kæden i forvejen har seks hoteller. I en 90 etagers skyskraber opført på Manhatten lige over for Carnegie Hall indrettes 210 hotelværelser i femstjernet luksus, og hele herligheden ventes indflytningsklart i 2012.

Læs også: 10 berømte hoteller fra film

Hotellet er tegnet af den prisbelønnede arkitekt Christian de Portzamparc, mens de 135 private lejligheder, der også indrettes i skyskraberen, er tegnet af den danskfødte arkitekt Thomas Juul-Hansen.

Hotellet skal være Hyatt-kædens flagskib, og det indrettes med restauranter, barer, konferencerum og hvad der ellers hører sig til i et luksushotel.
 
Flagskib for kæden
Men herudover indrettes forretninger, spa, fittness center og et stort pool-område på de tre øverste etager, så man får en passende udsigt over Manhatten.

Opførelsen af hotellet vil samlet koste over to milliarder kroner. På sitet hotelschatter.com ønsker en bidragyder sig, at Park Hyatt New York bliver indrettet helt specielt, når det nu skal være flagskib for kæden.

Alt for mange kæders hoteller ser ens ud, når man først er inden for, fastslås det. Det vil vise sig i 2012.