Mor med prinsessekjole smidt ud af Disneyland

Hvis man ligner prinsesser for meget er man ikke velkomne i Disneyland, måtte en britisk mor og hendes datter sande

Disneyland Paris fortæller, at ingen over ni år får adgang til Disneyland i fantasi-dragter - netop for at undgå forvirring om de er ansatte eller ej. Fold sammen
Læs mere
Foto: Leif Poulsen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Britiske Natasha Narula og hendes otte-årige datter syntes, at opholdet i Disneyland Paris skulle være ekstra sjovt, og derfor iførte de sig kjoler, der mindede om prinsessekjoler. I virkeligheden var moderens kjole en gammmel bryllupskjole med puf-ærmer og datterens en brudepige-kjole.

Læs også: Disneyland - ikke kun for børn

Men det skulle de ikke have gjort. En overrasket og ydmyget moder blev stoppet ved indgangen med besked om at skifte tøj. Hendes påklædning var ifølge en sikkerhedsvagt "for flot", skriver Daily Mail. Og med risiko for at blive forvekslet med en ansat, der var udklædt som en Disney-figur.

"Jeg talte med en leder, som sagde, at man var bange for, at børn ville forveksle mig med en ansat og ville fotograferes sammen med mig," siger Natasha Narula til bladet. "Men jeg havde ingen former for make-up på og lignede overhovedet ikke Disney-figurer.

Måtte skifte til jeans og t-shirt
Moderen sagde hun havde kontaktet Disney på forhånd og fået at vide, at det var ok at bære en prinsessekjole. Men hun måtte altså tilbage til hotellet og skifte til jeans og t-shirt, mens datteren måtte beholde sin kjole på.

En talsmand for Disney siger til bladet, at ingen over ni år får adgang til Disneyland i fantasi-dragter netop for at undgå forvirring om de er ansatte eller ej.

Moderen har skrevet til Disneyland og krævet en undskyldning.