Modne kvinder cruiser efter yngre mænd

Amerikansk tv-serie har skabt en ny trend: Kvinder på plus 40 jagter mænd under 30 på krydstogt

Skuespillerne Courteney Cox og David Rogers i en scene fra den amerikanske serie "Cougar Town" - nu er det muligt at komme med på "Cougar-cruise". Fold sammen
Læs mere
Foto: HO
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Der var 11 millioner tv-seere, da der tidligere på året var premiere på tv-serien "Cougar Town" i USA. I al sin enkelthed handler serien om kvinden Jules Cobb, som efter 20 års ægteskab bliver skilt og efterlades med sin 17-årige. Hun føler at have mistet 20 år af sit liv og beslutter sig for at date yngre mænd, for at indhente det mistede.

Læs også: Flyrejsen er et top score-sted

Den slags er klar tale i USA, hvor denne type dating har skabt en ny type krydstogter: Krydstogter, hvor kvinder på plus 40 leder efter mænd på under 30. Såkaldte "Cougar"-kvinder.

300 kvinder på jagt
Tidligere på måneden sejlede et krydstogtskib fra Carnival Cruises ud fra San Diego med 300 kvinder på jagt efter yngre mænd, rapporterer Daily Mail. Der var venteliste. Med ombord var 1.800 "almindelige" krydstogtgæster, men rederiet fik udelukkende positive meldinger fra togtet.

Arrangørerne, The Society of Single Professionals og The Singles Travel Company, planlægger flere Cougar-krydstogter næste år. Et med afgang fra USA og et fra Australien.

Se også:  Græske øer mangler fyre til pigerne