Modeikoner shopper i lufthavnen

Københavns Lufthavn tyvstarter modeugen med udstillinger af seks danske modeikoners personlige stil, som de har udvalgt i lufthavnens butikker.

Den danske sangerinde Aura Dione er en af de seks kendte danskere, der udstiller i Københavns Lufthavn. Fold sammen
Læs mere
Foto: Dennis Lehmann
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Når modeugen Copenhagen Fashion Week to gange om året fylder København med det nyeste nye fra danske modedesignere, lægger mange forskellige steder i København kulisse til kollektionerne.

Se også: Stjerner går amok i lufthavne

I år er det blandt andet Københavns Rådhus, Det Kongelige Teater og Diskotek ZEN, der huser modeller, runways og designere i løbet af modeugen 30. januar til 3. februar.

Men også Københavns Lufthavn vil være med på moden så at sige.

Helt ny pop-up lounge
Lufthavnen lægger ikke lokaler til selve modeugen, men i anledning af Copenhagen Fashion Week vil rejsende få en mulighed for at få en ekstraordinær modeoplevelse.

Seks kendte modeikoner i Danmark udstiller nemlig deres personlige stil og univers i ”Fashion Your Way”, en helt ny pop-up lounge med fokus på dansk design og inspirerende mode.

Op til og under modeugen vil der skiftevis blive vist udstillinger af de kendtes personlige stil udvalgt i Københavns Lufthavns butikker.

Stjæl stilen fra seks velklædte modeikoner
Blandt de seks modeikoner er blandt andet designer Silas Adler fra Soulland og designer Trine Wackerhausen, der er designeren bag Wackerhaus. Begge har shows under modeugen.

Derudover har sangerinden Aura Dione, direktør for Hummel Christian Stadil, chefredaktør på Euroman Frederik Lentz Andersen og chefredaktør på Elle Cecilie Christiansen været på modejagt i Københavns Lufthavns butikker.

”I store dele af verden er mode og design kendt som Danmarks varemærke, og under modeugen strømmer folk fra nær og fjern derfor til København for at blive inspireret af den danske mode. Københavns Lufthavn er indgangen til København, og derfor synes vi, at de rejsende skal kunne opleve dansk mode og design samt den intense og fascinerende stemning fra modeugen allerede i lufthavnen,” siger Carsten Nørland, salgsdirektør i Københavns Lufthavn.

Udover modeinspiration byder fashion-loungen på lækre cocktails og kanapeer.

Den nye lounge ligger lige efter den store Tax-Free Shop, men kun i en begrænset periode fra 22. januar til 3. marts 2013.

Se også: Her er Hollywood-stjernernes dæknavne