Mini-skiferier hitter

Jyderne har fået smag og mulighed for at snuppe et par dage på ski. Salget af fleksible skiferier boomer hos Color Line.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Mini-skiferier har tidligere har været en sjællandsk fornøjelse. Herfra er det let og hurtigt at smutte over Øresund og videre til de svenske alpine skianlæg.

Se også:
Margrethes skiparadis
På ski med italienerne
Ski og spa i Andorra

Det kan gøres på en dagsudflugt, hvis vintervejret arter sig, eller på et par dage, hvis man må lidt længere mod nord.
Men nu er en smuttur på ski også blevet en mulighed for jyderne, og de har taget den til sig, melder Color Line.
Med rederiets nye SuperSpeed skibe tager sejlturen til Norge kun tre en halv time, og derfra er der to en halv til fire timers kørsel til de nærmeste skianlæg. Det gør det f.eks. muligt at få næsten tre hele dage på ski i en forlænget weekend.
Color Line har set mulighederne og behovet, og har i denne sæson lanceret fleksible skiferiepakker hvor transport og ophold kan bookes efter den enkeltes behov. Det være sig miniskiferier på nogle dage eller et par dage ekstra oven i den traditionelle uge-skiferie.
"Allerede her tidlig i skisæsonen har vi oplevet et massivt behov for denne fleksible mulighed, som slet ikke var efterspurgt for få år siden. Men i år har vi allerede solgt 1.500 af den type rejser," fortæller salgs- og markedschef Henrik Renneberg.

Foto: Scanpix.