Min rejse: Den kage-spisende hjort

Den romantiske skovtur i Dyrehaven fik et lidt anderledes udfald end planlagt.

Foto: Christina Arvad Madsen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Hvem: Christina Arvad Madsen
Hvor: Dyrehaven i Vejle
Hvornår: Sommeren 2010

»Min kæreste og jeg var sidste sommer på en forlænget weekendtur til Jylland. Undervejs på turen stoppede vi i Dyrehaven i Vejle, hvor vi havde planlagt at nyde min hjemmelavede gulerodskage ude i naturen.

Så vi fandt et godt sted, hvor vi kunne sidde, og pakkede kagen ud. En af de mange hjorte, som går frit i Dyrehaven, blev imidlertid utrolig interesseret i kagen, og blev – i sin iver efter at se nærmere på det stykke, jeg var i gang med – meget nærgående. Hver gang, jeg forsøgte at tage en bid, snuppede den simpelthen kagen ud af hånden eller munden på mig.

Det endte med, at hjorten fik stort set hele kagen, og da der ikke var mere tilbage, mistede den interessen og gik sin vej. Jeg vil ikke sige, at jeg blev decideret bange for hjorten, for den var ikke så stor, som det ser ud til på billedet, men det var en smule intimiderende at få stukket en stor, fugtig hjortemule direkte ind i hovedet.«

Vind en rejse
Har du også et eller flere gode billeder fra en rejse, som du gerne vil dele med Rejseliv? Mail os dit navn og telefonnummer samt 3-5 billeder, som fortæller en sjov, anderledes eller bare mindeværdig historie fra en rejse, du har været på. Så kontakter redaktionen dig. Du skal maile til rejseliv@rejseliv.dk.

Hver måned trækker vi lod blandt månedens trykte bidrag til “Min Rejse”. Vinderen præmieres med et gavekort til Travelmarket på 5.000 kr.

Læs også: Rejseskribenternes første rejser