MASH får vinger

Før gik man på Hereford Beefstouw, hvis man skulle have en ordentlig bøf i lufthavnen, men fra 2012 kan du spise en MASH-burger eller en american steak & fries i Terminal 2.

Foto: Erik Refner
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Først åbnede Joe and the Juice og Lagkagehuset i lufthavnen, og nu følger de to københavnske restauranter MASH og Le Sommelier deres eksempel.

Se også: Guide: Nemmest til lufthavnen

Fra 2012 kan du spise en MASH-burger eller en american steak & fries i Terminal 2, når det danske svar på et moderne, amerikansk steakhouse åbner i Kastrup Lufthavn.

Den første MASH lagde den røde løber ud for jet-set og business-publikummet på Bredgade i det tidligere Galleri Asbæk i 2009. Senere fulgte den mere børnevenlige filial i Skovriderkroen i Charlottenlund.

Fransk bistro
MASH er ejet af Erik Gemal, Jesper Boelskifte og topkokken Francis Cardeau, der også er køkkenchef på trekløverets første restaurant i Bredgade, den frankofile Le Sommelier, som de også ejer.

Terminal 2 får i 2012 også en bistro-inspireret filial af Le Sommelier. Begge restauranter vil blive drevet af en såkald food & beverage-virksomhed, der hedder SSP, som Københavns Lufthavn har arbejdet sammen med i mange år.

Se også: 10 top-restauranter i lufthavne