Mads Mikkelsen stjerne hos Star Tour

Skuespilleren, der er elsket af kvinder i hele Norden, bliver Star Tours nye reklamestjerne.

Rejseliv imported photo
Mads Mikkelsen kan ses i Star Tours reklamefilm, både i de danske biografer og på tv, fra 12. august. Fold sammen
Læs mere
Foto: Star Tour

Da Star Tour for nyligt spurgte flere tusinde danske og svenske kvinder, hvem de helst ville rejse med, svarede et overvældende flertal – af både danske og svenske kvinder – at de helst ville feriere med Mads Mikkelsen.

Læs også: Sexet scanner-reklame afvist i fly

Det svar tyggede de lidt på hos Star Tour, hvorefter de engagerede ham til en reklamefilm. Mads Mikkelsens næste hovedrolle er derfor i Star Tours nye reklamefilm, der tager udgangspunkt i sloganet "Dage du aldrig glemmer".

"Mads Mikkelsen er elsket i hele Norden, for sine fantastiske præstationer som skuespiller. Han har en karisma, som vi kan lide, og vi glæder os meget over, at netop han spiller hovedrollen i vores nordiske reklamefilm, der er blevet indspillet på vores nye feriemål, Koh Samet i Thailand, her i juni," siger Stig Elling, salgsdirektør i Star Tour.

Optaget i Koh Samet
"Det er vores nye Blue Village Exotic på Koh Samet, der har dannet rammerne for reklamefilmen og over 70 personer har været involveret i indspilningerne – deriblandt et dansk produktionsselskab, skuespillere og eget personale. Vi har endda haft et thailandsk produktionsselskab fra Bangkok med i udarbejdelsen af reklamefilmen," siger Stig Elling.

Mads Mikkelsen kan ses i Star Tours reklamefilm, både i de danske biografer og på tv, fra 12. august.

Hvis ikke man kan vente så længe, kan man se filmen her: