Mads Mikkelsen stjerne hos Star Tour

Skuespilleren, der er elsket af kvinder i hele Norden, bliver Star Tours nye reklamestjerne.

Mads Mikkelsen kan ses i Star Tours reklamefilm, både i de danske biografer og på tv, fra 12. august. Fold sammen
Læs mere
Foto: Star Tour
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Da Star Tour for nyligt spurgte flere tusinde danske og svenske kvinder, hvem de helst ville rejse med, svarede et overvældende flertal – af både danske og svenske kvinder – at de helst ville feriere med Mads Mikkelsen.

Læs også: Sexet scanner-reklame afvist i fly

Det svar tyggede de lidt på hos Star Tour, hvorefter de engagerede ham til en reklamefilm. Mads Mikkelsens næste hovedrolle er derfor i Star Tours nye reklamefilm, der tager udgangspunkt i sloganet "Dage du aldrig glemmer".

"Mads Mikkelsen er elsket i hele Norden, for sine fantastiske præstationer som skuespiller. Han har en karisma, som vi kan lide, og vi glæder os meget over, at netop han spiller hovedrollen i vores nordiske reklamefilm, der er blevet indspillet på vores nye feriemål, Koh Samet i Thailand, her i juni," siger Stig Elling, salgsdirektør i Star Tour.

Optaget i Koh Samet
"Det er vores nye Blue Village Exotic på Koh Samet, der har dannet rammerne for reklamefilmen og over 70 personer har været involveret i indspilningerne – deriblandt et dansk produktionsselskab, skuespillere og eget personale. Vi har endda haft et thailandsk produktionsselskab fra Bangkok med i udarbejdelsen af reklamefilmen," siger Stig Elling.

Mads Mikkelsen kan ses i Star Tours reklamefilm, både i de danske biografer og på tv, fra 12. august.

Hvis ikke man kan vente så længe, kan man se filmen her: