Lukkede lufthavn med et kys

Det var ren kærlighed, der i januar fik New York lufthavnens terminal lukket i seks timer, så 16.000 passagerer strandede, og 100 fly blev forsinket.

Foto: Colourbox.com

"Jeg undskylder over for alle, også de passagerer der blev forsinket, og beklager den ulejlighed de må have haft, fordi jeg overtrådte sikkerhedsreglerne."

Læs også: 12 ting der får dig smidt af flyet

Sådan sagde Haison Jiang fra New Jersey i USA, da han forleden var i retten, efter han i januar var årsag til, at en terminal i Newark Liberty International Airport blev lukket i seks timer, at 16.000 passagerer strandede og at 100 fly blev forsinket.

"Jeg ville bare være lidt mere sammen med min kæreste, og havde ingen intention om at overskride sikkerhedszonen," forklarede han videre.

Men det var ikke desto mindre, hvad han gjorde.

Og hele lufthavnens skikkerhedsapparat blev sat igang, da man observerede en mand smutte under afspærringen, netop som en ansat i sikkerhedskontrollen forlod sin plads.

100 timers samfundstjeneste
Med billederne fra overvågningskameraerne blev Haisong Jiang efterfølgende identificeret og retsforfulgt.

Ved første retssag erklærede han sig uskyldig, men forleden erkendte han, at det var ham, og fortalte at han fortrød sin handling -  selv om det havde givet ham mulighed for at være sammen med kæresten 20 minutter ekstra, inden hendes fly skulle afgå til Californien.

"Det var en stor fejltagelse, men jeg har lært af det," forsikrede han og modtog dommen på 100 timers samfundstjeneste og en bøde på 658 dollars, ca. 3.600 kr.

Og kæresten? - Hun er stadig hans kærreste.

"De er stadig sammen og stadig meget forelskede," oplyste Haisong Jiangs advokat Eric Bruce til Travel News.

 Se også: Den store rejsequiz om fly