Lufthavne hvor ventetid er velkommen

I nogle lufthavne er det sjovere at vente end i andre. I Singapore kan man f.eks. tage en rutsjetur, og i Amsterdam kan man gå på kunstudstilling.

Changi International Airports "haver", hvor man kan slappe af. Fold sammen
Læs mere
Foto: Flickr.com/ztij0
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Man kan spise. Man kan shoppe. Og så kan man gå hvileløst omkring, til der endelig er boarding.

Læs også: Hvorfor kede sig i ventetiden?

Sådan er det i mange lufthavne. Men i andre, er ventetiden den rene leg - eller underholdning. For nogle lufthavne har satset på helt specielle oplevelser til de ventende passagerer.
Her er en lille håndfuld:

Rutsjebane
Changi International Airport, Singapore

Den store lufthavn, der har ruter til mere end 200 destinationer over hele verden og omkring 5.000 ankomster og afgange om ugen med 80 internationale flyselskaber, satser stort på underholdning.
På de kanter er der tropevejr året rundt, og man kan bade i en pool på taget af terminalbygningen, eller slappe af i "naturen". Lufthavnen har i transitområdet etableret forskellige "haver", hvor man kan slappe af til beroligende rislende vand og nyde f.eks. orkidéer eller kaktus, og her findes også verdens eneste sommerfuglehave, hvor de små vingede væsner blafrer rundt mellem grønne planter.
Nyeste påhit er imidlertid anderledes adrenalin-fremmende. Det er en rutsjebane med en susende lang tur ned mellem flere etager. Det er ikke alene den største rutsjebane i en lufthavn, men også i Singapore udenfor.
www.changiairport.com

Læs næste side om kunst, spil og skummende øl

Har du oplevet anderledes og sjove aktiviteter i lufthavne rundt om i verden? Skriv en kommentar herunder og fortæl om det.