Lufthavn får egen golfbane

Fem timers ventetid bliver ikke noget problem i fremtiden, når den hollandske Schiphol lufthavn ved Amsterdam åbner sin egen 18-hullers golfbane

Måske det her bliver synet, når Schiphol lufthavn i Holland åbner deres egen golfbane i 2012. Her er det en golfbane tæt ved lufthavnen i Buenos Aires, Argentina. Fold sammen
Læs mere
Foto: flickr/eMaringolo
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Amsterdams internationale lufthavn Schiphol ejer masser af jord omkring lufthavnen, og nu har ejerne fået en rigtig god ide til at fastholde kunderne i lufthavnen: Man anlægger simpelthen en 18-hullers golfbane af international standard.

Læs også: Sådan holder du dig frisk på flyrejsen

Det er jord nord for lufthavnen, der udnyttes til golfbanen, og den kommer til at ligge tæt på to motorveje.

Og der bliver ikke tale om nogen mini-golfbane. Der bliver tale om en mesterskabsbane i fuld størrelse med drivingrange, klubhus og fittness-afdeling og hvad der ellers hører til et golfanlæg.

Marcel Welling, direktør for Amsterdam International Golf Club, der skal drive det nye anlæg, siger: "Golfbanen vil blive af absolut verdensklasse og leve op til de højeste internationale standarder. Vi vil også tilbyde konference-faciliteter, barer og restaurant."

Golfbanen er designet af den tidligere Europatour-spiller Ian Woosnam, og arbejdet med banen er allerede startet. Til foråret skal der sås græs, og banen ventes at være klar til de første slag i sommeren 2012.

Banen er et led i det arbejde lufthavnen gør for at fastholde kunderne og gøre Schiphol til en af de populæreste lufthavne. Og hvad betyder fem timers ventetid, når man har en golfbane ved hånden..