Legoland åbner sæsonen med ny ferieby

Forlystelsesparken åbner sæsonen med ny ferieby med både tipi-telte, hytter og vandrehjem i legostil.

48 af de i alt 60 hytter er indrettet med cowboy-tema. Fold sammen
Læs mere

Legolands hotel med sin fire-stjerne-komfort og 223 værelser får i år selskab af nye og enklere overnatningsformer.

Når forlystelsesparken i Billund om mindre end en måned åbner for sæson 2014, er det med en ny ferieby med både campingplads, hytter og vandrehjem kun 450 meter fra parken.

Legoland overtog for et år siden driften af vandrehjemmet Legoland Village og den tidligere FDM-campingplads, og efter en omfattende renovering genåbnes disse nu som Legoland Holiday Village og med ekstra 2.500 sengepladser til de 1.000, der i forvejen er på hotellet.

Læs også: Pingvinerne i Legoland

I den nye ferieby kan man både komme med eget telt og campingvogn. Der er plads til henholdsvis 152 telte og 449 campingvogne. Men der bliver også skruet op for legegenet med en indianercamp, med 25 tipier klar til udlejning, og 48 af de i alt 60 hytter har cowboy-tema, ligesom der er indrettet 48 piratværelser på vandrehjemmet.

"Allerede når man kører ind i Legoland Holiday Village, vil gamle vognhjul, tønder og legofigurer pryde gadebilledet, og man får en fornemmelse af at være havnet i det vilde vesten. Og på vandrehjemmet har vi ladet piratstemningen fra de syv have brede sig til både værelser og restauranten, hvor gæsterne vil blive serviceret af søde pirater. Det er med til at give gæsterne en totaloplevelse," siger Søren Dalhof, direktør for Legolands hotel og ferieby, i en pressemeddelelse.

Forlystelsesparken åbner sæsonen lørdag 5. april.

Læs også: Gode råd inden turen til Legoland