Las Vegas rykker til Skandinavien

Verdens førende spille- og underholdningsby skal nu sælges fra Stockholm.

Las Vegas kan besøges året rundt, og er kendt som verdens førende spille- og underholdningsby. Men også inden for shopping, gastronomi, spa og ikke mindst golf, fører byen sig frem. Fold sammen
Læs mere
Foto: Ethan Miller.

Las Vegas har netop åbnet et turistkontor i Stockholm, som skal skaffe endnu flere skandinaviske gæster til spillebyen i ørkenen.

Læs også: Pool-fester skal redde sæsonen i Las Vegas

Satsningen hænger nøje sammen med at British Airways genoptager en daglig direkte rute mellem London og Las Vegas. Og den rute vil British Airways sparke i gang med billige billetter på alle klasser.

Las Vegas kan besøges året rundt, og er kendt som verdens førende spille- og underholdningsby. Men også inden for shopping, gastronomi, spa og ikke mindst golf, fører byen sig frem.

Den ny forbindelse giver mulighed for at holde en lang weekend i Las Vegas til overkommelig pris, hævder turistkontoret. Den lave dollarkurs gør, at Las Vegas er konkurrencedygtig med andre storbyer.

"Vores største opgave bliver at skabe efterspørgsel og lave PR for Las Vegas," siger Paul Riddez fra turistkontoret, der kan skrives til på følgende mail: lasvegas.scan@aviareps.com