Læg ferieruten forbi et outlet

"Tjen" til feriebudgettet. Ny FDM-netside viser vej til de største outlets på feriedestinationerne.

Foto: Rolf Hicker
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Hvad der er sparet er tjent. Så hvorfor ikke spare samtidig med, at du holder ferie.

Læs også: 5 mode-outlets til storbyferien

Læg vejen forbi et af de store outlet, hvor der bl.a. kan købes tøj og sko med store besparelser.

På kør-selv ferien er det let at lægge vejen forbi, men de fleste outlets, der som regel ligger lidt uden for byerne, har busforbindelse.
Men der kommer nye outlets til, og hvor finder man dem?

Alle de største outlets i både Europa, USA og Asien
Det kan FDM travel give svaret på. Rejsebureauet har samlet oplysninger om alle de største outlets i både Europa, USA og Asien på en ny hjemmeside.

"Der skyder konstant nye outlets op i de populære ferielande, og det er noget som vores gæster ofte spørger til. Derfor har vi valgt at  samle oplysninger om de største og bedste outlets på vores hjemmeside”, siger Line Danvad, udviklings- og salgschef hos FDM travel.

Læs om andres outlet-erfaringer
Siden er inddelt efter land og har indbygget ruteplan, så de rejsende let kan finde frem . Desuden kan man læse om andres erfaringer med de forskellige outlets. De mange outlets byder på tøj, sko og tilbehør med besparelser op mod 70 pct., og mærkerne varierer fra de dyreste designerlabels til tøj fra highstreet butikkerne.

”Der er ingen tvivl om, at USA har både det største og nyeste vareudbud og de bedste priser, når det gælder outlets. I flere byer er deres outlet en by i byen, og langt de fleste af vores gæster planlægger også deres rejse ud fra, at den skal inkludere en dag i det nærtliggende outlet. Men de europæiske outlets er også populære”, siger Line Danvad.

Inden man besøger de forskellige outlets, er det en fordel at undersøge deres hjemmeside, råder hun.

Her er der som regel en liste over, hvilke mærker man kan finde, og flere af udbyderne tilbyder yderligere rabatordninger og kuponhæfter, som blot kræver, at man tilmelder sig på deres hjemmeside, inden man besøger outlettet.