Kvinde købte hele business-class til sin hund

176.000 kr. kostede de fire timers flyvning, som hunden ellers skulle have tilbragt i en transportkasse i flyets lastrum.

Foto: Colourbox.com
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

En israelsk kvinde, der overfor pressen kun vil identificere sig som "Rivka", købte forleden hele business-class på en flyvning med det israelske flyselskab El Al fra Paris til Tel Aviv, så hun kunne have sin hund siddende ved siden af sig på turen.

Se også: Løs krokodille på fly

Rivka oplyste, at hun slet ikke kunne udholde tanken om, at hendes otte år gamle boxer skulle tage turen i en transportkasse i flyets lastrum.

Fire timers flyvning
"Han er min lille skat og jeg bad El Al om at reservere hele business-afdelingen og betalte 32.000 dollars (det svarer til 176.000 kr.) for den, så min hund Or (det betyder lys på hebraisk), kunne sidde ved siden af mig under hele flyvningen," citerer nyhedsbureauet UPI Rivka for at have udtalt.

Kvinden oplyste, at hendes hund havde reageret med angst efter at have rejst i transportkasse i lastrummet sidste gang de fløj sammen i 2006. Så denne gang mente hun, det var bedre at købe hele business-afdelingen, så hun og hunden kunne tilbringe de fire timers flyvning uforstyrret i hinandens selskab.

El Al tillader kæledyr i passagerkabinen, selv om det ikke er sandsynligt, at en fuldt udvokset boxer normalt ville kunne accepteres på grund af størrelsen.

Se også: Verdens første flyselskab kun for dyr på vingerne