Kvinde forlangte sex af 14-årig

Vred far slæber flyselskab i retten, fordi hans 14-årige søn på en flytur blev plaget om sex af en moden kvinde.

Foto: Colourbox

Der var ikke romantik i luften, snarere mere kontante tilbud om sex, da en 14-årig dreng fra Chicago havde fået plads på et Southwest Airlines-fly ved siden af en moden kvinde, der angiveligt virkede beruset og som tilbød den 14-årige sex og stoffer.

Se også: Flyselskab accepterer ikke porno

Drengen opfattede både kvinden og tilbuddene som stærkt ubehagelige og det har efterfølgende fået hans far til at lægge sag mod flyselskabet, at drengen blev tvunget til at sidde ved siden af kvinden, selv om han flere gange forlod sin plads for at undgå hende og selv om han bad personalet om at få lov til at sidde et andet sted.

Episoden, der udspandt sig for et par år siden, fandt sted på en flyvning fra Chicago til Orlando, er nu kommet for en dommer i Cook County Circuit Court, oplyser Sun-Times Media.

Drengen blev, hver gang han ilde til mode forsøgte at finde et andet sted at være, af kabinepersonalet bedt om at sætte sig tilbage på sin plads. Faderen har nedlagt påstand om, at flyselskabets personale har svigtet drengen i en situation, hvor han var udsat for overgreb fra en voksen. 

Ville bruge ham til sex

Det er kommet frem i forbindelse med sagen, at drengen efterfølgende var så rystet, at han nægtede at tage turen tilbage til Chicago på egen hånd.
 
“Min klient var dengang en lille dreng på 14 år, der aggressivt var udsat for en ældre medpassager påtrængende tilbud om stoffer og som ville bruge ham til sex," som Chicago-advokaten Jeffrey S. Deutschman udtrykker det.

“Han gik ud på flyets toilet fire gange, han bad om at blive flyttet og han fik kun besked om at gå tilbage til sin plads."

Familien har krævet ikke under 50.000 dollars i erstatning for, hvad den opfatter som forulempelse af drengen. Southwest Airlines har ingen kommentarer til sagen.

Har du ikke booket sommerrejsen endnu?
Søg billige charterrejser fra alle store danske bureauer her!