Kun i USA: Skyd med automatvåben i Las Vegas

I december åbner en anderledes "morskabshal" i Syndens By: Lær at skyde med automatvåben af "våben-piger" og sigt efter Bin Laden og Saddam Hussein.

Foto: Colourbox

Hvilke andre steder end i Las Vegas ville man drømme om en skydebane med automatvåben, hvor målene bl.a. er figurer af Osama Bin Laden, Saddam Hussein og Muammar Gaddafi?

Læs også: Gus Hansens guide til Las Vegas

Alle pige-instruktørerne i Machin Guns Vegas er certificerede skydeinstruktører, anerkendt af det nationale riffel-syndicat, og ideen er, at skyde-loungen skal tilbyde en luksuriøs atmosfære. Klubben vil kæde mode og våben sammen, og man kan f.eks. købe luksus-tilbehør fra Louis Vuitton og Prada til sine våben derhjemme.

Det er Genghis Cohen, manden bag den berømte klub Tabu på MGM Grand Hotel, der står bag våben-loungen, der kommer til at ligge lige bag Mirage Hotel på The Strip. Til Daily Mail siger Cohen:

Første luksuriøse skydebane i Las Vegas
"Verden er nu klar til en "våben-lounge", hvor fuldt uddannede og smukke "våben-piger" tager sig af vores VIP-gæster. Skydebaner i USA har altid været knyttet til våben-butikker, men det ændrer vi med den første luksuriøse skydebane i Las Vegas."

Til at hjælpe med at vise gæsterne til rette, har Cohen hyret ægteparret Mike og Leanne Heck, der har arrangeret skydeøvelser for folk som Mel Gibson, Paris Hilton, Cher og Ice T.

Flere detaljer foreligger endnu ikke, men det nævnes at alkohol er forbudt i skyde-loungen.

Læs også: Guide til Las Vegas' gratis glæder