Krydstogt under regnbueflag

Over 6.000 bøsser og lesbiske sejler i denne uge på togt med verdens største krydstogtskib.

Det er rejseburauet Atlantis Events der arrangerer det populære All-gay Cruise på krydstogtskibet "Allure of The Seas". Fold sammen
Læs mere
Foto: www.atlantisevents.com
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

De hidhører ganske vist under begrebet minoritet, og rejser målrettet dem betegnes som nicheprodukter i rejsebranchen.

Læs også guiden: Sådan giver du drikkepenge

Men i denne uge er det nu verdens største krydstogtskib "Allure of The Seas" fra Royal Caribbean, der er rammen om det hidtil største krydstogt målrettet homoseksuelle.

I weekenden sejlede skibet fra Fort Lauderdale i Florida med 6.000 bøsser og lesbiske fra hele verden om bord. Skibet er for første gang charteret ud, og det af Aflantis Events, som er verdens største rejsearrangør netop for denne gruppe.

Rejsen markerer samtidig bureauets 20 års jubilæum, og specielt for dette krydstogt er arrangeret en række shows og cabareter med musik af og opført af kunstnere, der er bøsser og lesbiske.

"Der har været en fantastisk interesse for krydstogtet. Vi fik udsolgt på tre uger uden nogen annoncering overhovedet, ” meddeler bureauet ifølge Take Off.

Krydstogtet går fra USA til Nassau, St. Maarten og St. Thomas i "Dansk Vestindien" - og Atlantis Events har allerede booket det store skib for et krydstogt i 2012.