Kom til middag hos Justin, Jay Z og De Niro

Når ansigtet er blevet kendt, karrieren kører og pengene vælter ind på kontoen, opfylder flere stjerner barndomsdrømmen om en restaurant.

Justin Timberlakes "Southern Hospitality" med masser af kød på menukortet. Fold sammen
Læs mere
Foto: Dorte Hansen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

1. Justin Timberlake
»I love Justin« står der skrevet med store bogstaver i et hjerte på dametoilettet på Southern Hospitality. Justin hedder Timberlake til efternavn, er medejer af restauranten, men mest kendt som hot syngende teenidol og Britney Spears’ første kæreste.

Restaurantens indretning er langt fra den glitrende diskokugle-verden i Justin Timberlakes musikvideoer. Og hvad er så ejerens favorit på den klassiske sydstatsmenu? »Stegte grønne tomater« og »pulled pork«,« fortalte han People, da restauranten åbnede. Og en del af retterne er da også familieopskrifter leveret af Timberlakes egen farmor.

Her kører amerikansk fodbold, baseball og andre sportsgrene på tv-skærmene over baren, tjenerne er unge kønne kvinder, og menukortet er med masser af kød i portioner så store, at der knap er plads på én tallerken.

Southern Hospitality, 1460 Second Avenue, mellem 76th og 77th street

2. Bruce Willis og Sylvester Stallone
Når det handler om restauranter med kendte som medejere, er det ikke til at komme uden om kæden Planet Hollywood.

Det hele startede i New York i 1991, hvor Bruce Willis, hans daværende kone Demi Moore, Sylvester Stallone og Arnold Schwarzenegger åbnede den første restaurant, proppet med kulisser, tøj og figurer fra blockbuster-film og klassiske amerikanske tv-serier.

Selve maden er en bi-ting i dette hollywood-tempel, hvor det er muligt at få en burger med fritter til priser, der langt overstiger kvaliteten af maden.

Planet Hollywood, Times Square ved 45th street og Broadway

Næste: Spis hos Jay-Z, Moby og Robert de Niro