Køl af i krydstogtskibets is-bar

Når Norwegian Cruise Line sætter sit nye skib ind i Caribien om en lille måned, bliver der mulighed for at køle ned i minus otte grader

Foto: Norwegian Cruise Line
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Hvad skal krydstogtselskaberne efterhånden finde på, når de sætter nye skibe i søen. Alt er efterhånden set: Vild luksus på små skibe med butler-service, kæmpe-skibe med 6.000 passagerer, skøjtebaner, parker, golfbaner med ægte græs, champagnebarer, indkøbsgader og wellness-områder.

Se også: Sov i frost og is

Men der kan stadig findes på, hvilket krygstogtskibet Norwegian Epic nu beviser, når det snart sættes ind i Caribien: Der er en indrettet en fuldt udstyret is-bar.

Begrebet findes udbredt mest her i Skandinavian, hvor verdens 13 andre is-barer er samlet. Men nu kommer turen til de varme lande - og så på havet.

45 minutter med pels og vodka
For 120 kr. ekstra kan 25 mennesker hygge sig i is-baren i 45 minutter. Med i prisen er en varmende pels til de konstante minus otte graders kulde - og selvfølgelig to skud vodka til at holde den indre varme.

Hele is-baren er, som navnet antyder, bygget op af is. Det gælder bar, stole og borde - og det gælder glassene, hvor man passende kan blive fotograferet med læberne frosset fast til glasset.

Om sommeren flytter Norwegian Epic fra Caribien til Middelhavet, så hvis du vil prøve is-baren til søs, kan det ske fra næste forår med udgangspunkt i Barcelona.

Læs også: Havets dronning vender tilbage