Køb en rejse og hjælp Afrikas sultende

Vi danskere går for tiden rundt og brokker os over stort set alt – vejret, genudsendelser i tv, politikerne på Christiansborg, DSB...

Rejsebureauerne Apollo og Falk Lauritsen har sat 100 charterrejser på auktion på Lauritz.com. Alle pengene går ubeskåret til de nødlidende på Afrikas Horn. Fold sammen
Læs mere
Foto: Scanpix
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Men i virkeligheden har vi det jo super godt i vores lille smørhul af et land sammenlignet med så mange andre steder i verden. Og da ikke mindst Afrikas Horn, hvor hungersnøden raser lige nu, og hvor millioner af både børn og voksne er i fare for at dø.

Derfor har de to danske rejsebureauer Apollo og Falk Lauritsen besluttet sig for at gøre noget for at sætte fokus på situationen på netop Afrikas Horn:

- Apollo og Falk Lauritsen har valgt at donere 100 rejser, som Lauritz.com sætter på auktion for os. Rejserne kan indbringe relativt høje beløb, da rigtigt mange danskere ønsker at hjælpe ofrene for hungersnødskatastrofen i Afrika.

Og samtidig med at hjælpe får de en rejse ud i verden. Erfaringsmæssigt ved vi, at rejser, der auktioneres bort normalt indbringer det beløb, der svarer til markedsprisen – eller endda nogle gange mere, siger Rikke Koks Andreassen, kommunikationschef hos Apollo:

Samarbejder med de lokale
- Tørken og den afledte hungersnød i Østafrika er en ulykkelig situation med ufattelige konsekvenser, som vi som virksomhed, der agerer globalt, har et stærkt ønske om at være med til at afhjælpe. Apollo tilbyder rejser til Kenya, og derfor er det vigtigt for os at hjælpe dér, men samtidig tilbyder både Apollo og Falk Lauritsen rejser til hele verden og har i forvejen et tæt samarbejde med lokalbefolkningen på de mange forskellige rejsemål.

Det er vigtigt for os at agere ansvarsfuldt i den verden, vi opererer i, selvom man i sagens natur ikke kan redde hele verden, siger hun.

Sådan deltager du
Du kan se de 100 rejser, der er sat på auktion, og byde på dem ved at gå ind på Lauritz.com, klikke på ’auktioner’ og herefter skrive Apollo i søgefeltet.

Auktionen løber indtil onsdag den 31. august. Det beløb, der kommer ind som resultat af salget af de 100 rejser, går ubeskåret til de nødlidende på Afrikas Horn. Lauritz.com donerer alle deres salærer.

Læs også: Ferie med et formål